Aj O2 reaguje na koronavírus.

Slováci počas mimoriadnych opatrení proti šíreniu ochorenia spôsobeného koronavírusom trávia tieto dni najmä doma. Na túto situáciu reagujú aj operátori, ktorí sa snažia v rámci svojich možností pomáhať a zlepšiť podmienky na prácu z domu či trávenie času.

Po Telekome a Orangei oznámilo svoje aktivity aj O2. To až do 21. apríla sprístupnilo svojim zákazníkom službu HBO GO úplne bezplatne a pridalo do O2 TV najsledovanejšie dokumentárne a filmové programy. O2 pripravilo aj ďalšie benefity.

HBO GO dočasne bezplatne, následne aj cez faktúru

HBO GO si môžu zadarmo aktivovať všetci zákazníci fakturovaných služieb od O2. Jednoduchá možnosť aktivácie a deaktivácie je dostupná v aplikácii Moje O2, SMS-kou, v zákazníckej zóne Moje O2 alebo v eshope priamo pri nákupe nového fakturovaného programu. O2 bude zároveň transparentne v posledný deň platnosti bezplatnej služby posielať zákazníkom, ktorý tento benefit využijú, aj SMS správu s informáciou o jednoduchej deaktivácii.

O2 takisto sprístupňuje službu HBO GO cez platbu prostredníctvom faktúry O2. Pre zákazníkov s O2 SMART Paušálmi môže byť predplatné k tejto službe už v cene paušálu, zákazníci ostatných programov si ju môžu vziať s platbou prostredníctvom faktúry. Zákazník tak získava plnohodnotné predplatné služby HBO GO za 5,99 eur mesačne.

Neobmedzené dáta pre vami vybrané aplikácie v O2 SMART Paušáloch

V rámci O2 SMART Paušálov je možné získať pre jednu až päť aplikácií podľa vášho výberu 10 GB extra dát/aplikácia, ktoré sa budú čerpať iba v rámci nej.

O2 dočasne navyšuje tento limit z 10 GB dát na neobmedzené dáta. Neobmedzené dáta platia iba v aplikáciách, ktoré si používateľ vybral pri zriaďovaní SMART Paušálu. Okrem toho je k dispozícii štandardný objem predplatených dát.

Bezplatné TV kanály a rýchlejší Internet na doma

Operátor pridal najsledovanejšie dokumentárne a filmové programy Joj Cinema, Film+, Film Europe, CS Film, National Geographic, NatGeo Wild, Viasat Explore, Viasat History a Spektrum aj do služieb Modrá O2 TV a O2 TV v mobile. Tie budú ich bezplatnou súčasťou do 21. apríla 2020.

O2 tiež navýšilo konektivitu Internetu na doma automatickým a bezplatným päťnásobnom navýšením rýchlosti dát po prečerpaní objemu až na 10 Mbit/s vo všetkých tarifoch programu. Po novom tento benefit O2 predĺžilo až do 21. apríla. Pre používateľov to znamená prakticky neobmedzený pevný internet pri rýchlosti spĺňajúcej potreby domácnosti, či už na prácu alebo zábavu.

Rovnako O2 pristúpilo aj k dočasnému nespoplatňovaniu zákazníckej linky, hoci si zákazníci môžu svoje najčastejšie požiadavky vybaviť z pohodlia domova prostredníctvom webu alebo aplikácie Moje O2.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 spustilo predaj nového SMART Paušálu: Obsahuje extra dáta a predplatné služieb HBO GO či Tidal (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit