Akcia platí od 3. mája 2019.

Operátor O2 vám teraz pribalí k štyrom rôznym smartfónom značky Huawei druhé zariadenie iba za jednorazový poplatok 2 eurá pri využití špeciálneho 24 mesačného bonusu.

Akcia platí od 3. mája 2019 do konca júna pri zvolení platby telefónu pravidelnými mesačnými platbami. Týka sa modelov Huawei P30 Pro, P30, P30 lite a P Smart, pričom druhý telefón môžete získať k svojmu novému alebo existujúcemu programu O2 Paušál alebo O2 Dáta. Ponuka platí pre nových aj existujúcich zákazníkov do konca júna alebo do vypredania zásob:

Huawei 1+1 v O2

Mesačná poistka zariadenia na účet O2

Každý zákazník O2, ktorý si od 3. mája zakúpi nové zariadenie so službou O2 Poistka, môže získať od O2 poistenie voči náhodnému poškodeniu, zničeniu alebo krádeži na jeden mesiac bezplatne.

Poistenie je možné uzavrieť na 25 mesiacov, pričom služba je bez viazanosti. Platiť za ňu budete každý mesiac priamo vo svojej faktúre, cena za poistenie sa odvíja od kúpnej ceny nového telefónu alebo tabletu v troch úrovniach v cene 2, 4 alebo 6 eur počas 24 mesiacov.

Zvýšenie objemu dát v Európskej únii

O2 od 3. mája zvyšuje používateľom Zlatého a Platinového O2 Paušálu, ktorí využívajú bonus na zariadenie, objem voľných dát v krajinách EÚ v rámci uvedených paušálov. V prípade Zlatého O2 Paušálu zvýšil operátor objem z 8 600 na 8 900 MB a používateľom najvyššieho O2 Paušálu z 11 900 na 12 300 MB.

Zmena výšky bonusu na zariadenie

Noví zákazníci O2 Paušálu budú môcť od 3. mája využiť službu bonusu na zariadenie v zmenenej výške a to od 48 eur do 288 eur v závislosti od zvoleného tarifu. Pre O2 Dáta zostáva výška bonusu nezmenená.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 chce motivovať k zodpovednej jazde: Navigáciou a dátami zadarmo

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit