Telefón si môžete v O2 predobjednať od 12. februára 2020.

Samsung Galaxy Z Flip bude v predaji v O2 od 21. februára v dvoch farebných prevedeniach – čiernej a fialovej. Predobjednať si ho môžete už od 12. februára 2020. K nákupu dostanete aj jednu opravu náhodne poškodeného displeja počas prvého roka so spoluúčasťou zákazníka vo výške 109 eur.

Telefón Samsung Galaxy Z Flip ponúka vyklápací dizajn s ohybným 6,7“ FHD+ Dynamic AMOLED displejom s funkciami bezdrôtového nabíjania a zdieľania energie, bočnou čítačkou odtlačkov prstov zabudovanou už v displeji, či funkciu rýchleho nabíjania.

Novinka je vybavená dvojicou 12 Mpx zadných fotoaparátov, z ktorých jeden je určený pre ultraširokouhlé fotenie. Predný fotoaparát disponuje 10 Mpx senzorom.

V smartfóne je zabudovaný duálny hybridný slot pre Nano SIM a eSIM kartu. Samsung Galaxy Z Flip je vybavený najnovším operačným systémom Android 10 a vo výbave má tiež batériu s kapacitou 3300 mAh. V balení sa okrem samotného telefónu nachádzajú aj slúchadlá AKG, ochranný kryt a dátový kábel s cestovným adaptérom a USB konektorom.

Samsung Galaxy Z Flip si môžete v O2 predobjednať prostredníctvom formulára, ktorý nájdete na tejto stránke.

Samsung Galaxy Z Flip

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Skladateľný telefón Samsung Z Flip útočí cenou: Bude oň záujem aj u nás?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit