Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Soundbar HT-A7000 s virtuálnym priestorovým zvukom s technológiou Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vás obklopí zo všetkých strán
  • Vylepšite zvukový zážitok voliteľnými subwoofermi a zadnými reproduktormi
  • Kalibrujte a prispôsobte zvuk svojej miestnosti pomocou optimalizácie zvukového poľa
  • Zažite pohlcujúci audiovizuálny zážitok po pripojení k televízoru BRAVIA s technológiou Acoustic Center Sync

Spoločnosť Sony dnes predstavuje vlajkovú loď medzi soundbarmi, model HT-A7000, ktorý vám umožní objaviť úplne novú úroveň zážitkov. Obklopte sa dokonale realistickým zvukom.

Špičkový priestorový zvuk

Model HT-A7000 má 7.1.2 kanálov, dva hore smerujúce reproduktory pre zvuk zhora, dva lúčové výškové reproduktory, päť predných reproduktorov pre širší priestorový zvuk a vstavaný dvojitý subwoofer, ktorý zabezpečí hlboké basy. V spojení s technológiou Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytvára HT-A7000 virtuálny priestorový zvuk, ktorý vychádza z celého vášho okolia, takže si môžete naplno vychutnať vzrušujúce zážitky z Dolby Atmos® a DTS:X®.

Vďaka technológii Vertical Surround Engine spoločnosti Sony dokáže model HT-A7000 reprodukovať zvuk v priestore vertikálne. Môžete si tak vychutnať zvuk, ktorý ako by vychádzal z priestoru nad hlavou, bez toho, aby ste museli použiť stropné reproduktory. Rovnako ako S-Force Pro Front Surround, vytvára táto technológia priestorové zvukové pole so zvukom, ktorý k vám prichádza z oboch strán.

Sofistikovaná technológia reproduktorov

Model HT-A7000 je vybavený dvoma reproduktormi, ktoré sú namierené nahor a odrážajú zvuk od stropu. V kombinácii s technológiou Vertical Surround Engine vytvárajú tieto reproduktory smerujúce dohora ešte realistickejší zvuk, ktorý ako keby vychádzal zhora, pre ešte dokonalejšie navodenie atmosféry.

Lúčové výškové reproduktory odrážajú zvuk od bočných stien a rozširujú priestorový zvuk. Vďaka nim si môžete vychutnať pohlcujúci zážitok presahujúci rozmery televízora. V kombinácii s technológiou S-Force PRO Front Surround získate ešte širší priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí.

Reproduktory smerujúce nahor, vstavaný subwoofer a predné reproduktory sú vybavené reproduktorovou jednotkou X-Balanced s jedinečným obdĺžnikovým tvarom, ktorá maximalizuje plochu membrány reproduktora a zvyšuje akustický tlak pre intenzívnejšie basy a väčšiu čistotu hlasov.

Ponorte sa do špičkovej kvality hudby, filmu a hier

Model HT-A7000 umožní, aby vaša hudba ožila ako nikdy predtým. Objavte nový spôsob počúvania vďaka technológii 360 Reality Audio [1] [2], ktorá ponúka hudobný zážitok, ako by ste sa ocitli na živom koncerte alebo v štúdiu. 360 Reality Audio si môžete vychutnať na Amazon Music HD, Deezer, nugs.net a TIDAL[3]. Alebo si vychutnajte hudbu tak, ako ju umelci skutočne zamýšľali, vďaka technológii High-Resolution Audio pre krištáľovo čistú presnosť.

Model HT-A7000 je vybavený technológiou DSEE ExtremeTM, ktorá využíva technológiu Edge-AI a umožňuje v reálnom čase obnoviť všetky komprimované digitálne hudobné súbory. Obnovuje zvuk vo vysokých frekvenciách, ku ktorého strate pri kompresii dochádza. Prináša tak bohatý a úplný zážitok z počúvania.

Pri sledovaní filmov a hraní hier vytvára HT-A7000 živé scény plné realistických farieb. Pri prehrávaní cez HT-A7000 je zachovaná pôvodná kvalita obrazu, takže sa do filmov môžete úplne ponoriť. Hry a filmy budú oveľa napínavejšie a realistickejšie, pretože HT-A7000 podporuje všetky najnovšie formáty, ako je 8K HDR, 4K120 a Dolby Vision.

S voliteľným subwooferom a zadnými reproduktormi môžete ísť do hĺbky

Ak chcete dosiahnuť ešte hlbšie basy, môžete pridať voliteľný bezdrôtový subwoofer. Dva typy subwoofera umožňujú vstavanému subwooferu modelu HT-A7000 spracovávať basy a vokály, zatiaľ čo voliteľný bezdrôtový subwoofer sa zameriava na zvuk v nízkych frekvenciách. Pro bohaté basy pridajte subwoofer SA-SW5 s výkonom 300 W, ktorý vydáva hlboké a bohaté basy zo 180 mm meniča s pasívnym žiaričom. Alebo môžete zvoliť subwoofer SA-SW3 s 200 W zvukom z kompaktného subwoofera s bassreflexom a 160 mm meničom. Aby ste si užili ešte väčšie napätie pri sledovaní filmu so zvukom, ktorý sa bude ozývať priamo za vami, pridajte zadné bezdrôtové reproduktory SA-RS3S s celkovým výkonom 100 W širšieho priestorového zvuku a možnosťou montáže na stenu.

Priestorový zvuk ideálny pre vašu miestnosť

Model HT-A7000 obsahuje vstavené mikrofóny, ktoré odvedú všetku prácu za vás a poskytnú vám dokonalý priestorový zvuk pre vašu miestnosť. Nie je ani potrebné nijako konkrétne umiestňovať reproduktory. Funkcia optimalizácie zvukového poľa inteligentne zmeria výšku a šírku miestnosti, rovnako ako polohu voliteľného subwoofera a zadných reproduktorov. Optimalizuje zvuk tak, aby dokonale zodpovedal usporiadanie vašej miestnosti. Model HT-A7000 umožňuje využívať funkciu Sound Field Optimization s voliteľnými reproduktormi aj bez nich a jej použitie je jednoduché – stačí ju aktivovať v úvodnom nastavení alebo v hlavnej ponuke.

Najlepšie s televízormi Sony

Po pripojení k televízoru BRAVIA™ [4] s funkciou Acoustic Center Sync pomocou dodávaného kábla sa soundbar aj televízor stanú stredovým reproduktorom systému domáceho kina. Vďaka tomu budete počuť dialógy presne z miesta, kde postava v scéne stojí. Dej a zvuk sú presne zladené, takže vás sledovanie oveľa viac pohltí.

Vďaka integrovanému užívateľskému rozhraniu sa nastavenie soundbaru automaticky zobrazí v ponuke rýchleho nastavenia televízorov BRAVIA pre jednoduché ovládanie režimov zvuku, zvukového poľa a hlasitosti [5].

Koncepcia Omnidirectional Block Design

Model HT-A7000 a voliteľné reproduktory boli navrhnuté v rámci spoločnej koncepcie Omnidirectional Block, aby pôsobili úplne kompaktným dojmom. Jeho dômyselne zaoblené hrany tvoria jednoliaty kompaktný celok, ktorý umožňuje optimálne šírenie zvuku. Kombinácia bohato textúrovaných materiálov zdôrazňuje súzvuk s akýmkoľvek prostredím obývacej izby.

Užite si hudbu s celou rodinou

Získajte jednoduchý prístup k obľúbeným hudobným službám, ako je Spotify, a streamujte na HT-A7000 všetky obľúbené albumy a zoznamy skladieb pomocou Chromecast, Spotify Connect™ alebo Apply AirPlay 2. Môžete streamovať bezdrôtovo z chytrého telefónu pomocou technológie Bluetooth® alebo využiť vstavanú Wi-Fi na streamovanie hudby z vlastných zariadení.

Hlasové ovládanie

Soundbar je kompatibilný so zariadeniami podporujúcimi službu Google Assistant [6] s integrovaným Chromecastom a zariadeniami podporujúcimi Amazon Alexa [7] [8]. Stačí pridať soundbar HT-A7000 do sústavy reproduktorov pomocou aplikácie Google Home a môžete spustiť prehrávanie hudby pomocou hlasu, meniť hlasitosť či ovládať veľké množstvo ďalších funkcií.

Jednoduché pripojenie

Model HT-A7000 je pripravený na použitie takmer ihneď po vybalení. Stačí ho zapojiť, pripojiť k televízoru pomocou rozhrania HDMI eARC a zapnúť. Vďaka USB, optickému a analógovému vstupu zvuku, vstupu a výstupu HDMI (eARC) a výstupu S-CENTER OUT pre kompatibilné modely BRAVIA máte k dispozícii všetky typy pripojenia, ktoré potrebujete na vychutnanie si úchvatného priestorového zvuku.

  • Cena modelu HT-A7000 bude približne 929 EUR a model bude v predaji od júla 2021
  • Cena bezdrôtových zadných reproduktorov SA-RS3S bude približne 539 EUR a budú v predaji od júla 2021
  • Cena voliteľného subwoofera SA-SW5 bude približne 799 EUR a model bude v predaji od júla 2021
  • Cena voliteľného subwoofera SW-SW3 bude približne 539 EUR a model bude k dispozícii od júla 2021

[1] Vyžaduje stiahnutie aplikácie Sony | Music Center. Na kompatibilné online hudebné služby sa môže vzťahovať předplatné, podmienky, účet či poplatky tretích strán. Kompatibilné služby nemusia byť v niektorých krajinách/oblastiach dostupné. Kompatibilitu aplikácie a služby skontrolujte na adrese www.sony.net/360RA/

[2] Užívateľ musí aktualizovať firmware na verziu vyššiu ako 1.1.

[3] Služby Amazon Music HD, Deezer a nugs.net budú k dispozícii prostredníctvom najnovšej aktualizácie softwéru. Dostupnosť sa líši podľa krajiny.

[4] Režim synchronizácie BRAVIA Acoustic Center funguje s televízormi radov Z9J, A90J, A80J a X95J. Dostupnosť produktov sa líši podľa krajiny.

[5] Integrované užívateľské rozhranie funguje s nasledujúcimi modelmi: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J, X85J a X80J. Dostupnosť produktu sa líši podľa krajiny.

[6] Google, Google Home a všetky súvisiace logá sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. Asistent Google nie je k dispozícii vo všetkých jazykoch a krajinách/oblastiach.

[7] Amazon Alexa a všetky súvisiace logá sú ochranné známky spoločnosti Amazon.com, Inc. alebo jej pridružených spoločností. Amazon Alexa je k dispozícii vo vybraných jazykoch a krajinách/oblastiach

[8] Užívateľ musí aktualizovať firmware na verziu vyššiu ako 1.1.

Značky: