Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Svoje vozidlo Mercedes-AMG Triedy S si teraz záujemcovia môžu prostredníctvom novej ponuky MANUFAKTUR ešte viac individuálne prispôsobiť: k možnostiam výberu pribudli mimoriadne laky, ako aj vysokokvalitné interiérové prvky výbavy.

Pre exteriér sú k dispozícii dva jednovrstvové laky v odtieňoch historická modrá MANUFAKTUR a kremíková sivá MANUFAKTUR. K dispozícii sú aj grafitová MANUFAKTUR metallic, mystická modrá MANUFAKTUR metallic, olivová MANUFAKTUR metallic a rubelitová červená MANUFAKTUR metallic. Výber matných lakov zahŕňa možnosti nočná čierna MANUFAKTUR magno a kalaharská zlatá MANUFAKTUR magno.

Súčasťou interiérového balíka sú aj predné a zadné sedadlá v koži MANUFAKTUR napa Exklusiv. Majú prepracované kosoštvorcové prešívanie. Na predných opierkach hlavy je vyrazený erb AMG. Koža napa vo farbe MANUFAKTUR je použitá aj na lakťových opierkach dverí a stredových dieloch obloženia dverí, na stredovej konzole vrátane stredových lakťových opierok, ako aj v dolnej časti prístrojovej dosky. Ďalším výrazným prvkom interiérového balíka je ručne potiahnutý volant AMG Performance MANUFAKTUR v koži napa, ktorý je farebne zladený s príslušnou farbou interiéru. Čierne podlahové rohože s vysokým vlasom majú vyšité logo AMG a lemovanie z kože napa vo vysokokvalitnom vyhotovení vo farbe interiéru MANUFAKTUR. Na osvetlených nástupných lištách vo výrezoch dvier sa nachádza nápis AMG a exkluzívny vzor MANUFAKTUR.

Pre interiérový balík vozidiel Mercedes-AMG Triedy S je k dispozícii päť farebných kombinácií MANUFAKTUR: MANUFAKTUR jachtová modrá/čierna, MANUFAKTUR orechová hnedá/čierna, MANUFAKTUR sýtobiela/čierna, MANUFAKTUR hľuzovková hnedá/čierna a MANUFAKTUR pastelová žltá/čierna.

Stredovú konzolu zdobí nápis MANUFAKTUR so vzhľadom lesklého chrómu. Je vyhotovený písaným písmom, čím zdôrazňuje, že si značka zakladá na kvalitnom remeselnom spracovaní. To platí aj pre vyšitý, rukopisný nápis MANUFAKTUR na zadnej odkladacej ploche.

Okrem toho je k dispozícii aj balík emblémov v platinovej alebo zlatej farbe: na podlahových rohožiach je vyšité logo AMG v príslušných farebných odtieňoch. Zákazník získa navyše aj osvetlenie okolia na všetkých štyroch dverách s animovanou projekciou loga AMG.

Program MANUFAKTUR predstavuje ponuku na individuálne prispôsobenie vozidla a zahŕňa exkluzívne laky, ako aj vysokokvalitné interiérové prvky výbavy. Vyberané materiály a remeselná zručnosť dotvárajú dizajn a postarajú sa o jedinečné zmyslové zážitky. Zákazníci získajú automobil mimoriadnej hodnoty, ktorý je vyrobený podľa ich predstáv a želaní.

Značky: