Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL Electronics, jeden z hlavných hráčov na poli výroby televízorov a firma s vedúcim postavením na trhu produktov spotrebnej elektroniky, získala na veľtrhu CES 2020 vrcholné ocenenie udelené spoločnosťou International Data Group (IDG). Významnej pocty v podobe ocenenia “8K QLED TV Gold Award 2019-2020” sa dostalo prémiovej rade televízorov TCL X91. Toto ocenenie dokladá vysokú konkurencieschopnosť produktov TCL a dôraz, ktorý táto spoločnosť kladie na uvádzanie inovatívnych technológií.

TCL 8K QLED TV

TCL 8K QLED TV

Udelenie cien prebehlo v rámci akcie the Global Top Brands Award Ceremony sponzorovanej spoločnosťou IDG, ktorá sa konala 8. januára 2020 v hoteli Wynn & Encore, Las Vegas, Nevada. Porota zložená z medzinárodných odborníkov a zástupcov významných médií rozhodla o víťazoch a brala súčasne na zreteľ odlišné aspekty jednotlivých značiek. Držitelia ocenení museli preukázať svoju silu a doložiť, že vo svojom odvetví stoja na popredných pozíciách.

“TCL napomáha svojimi inovatívnymi technológiami žiť život inteligentnejšie a je nezlomná v tom, že poskytuje svojim zákazníkom po celom svete ten najlepší zážitok zo sledovania televízora,” hovorí Kevin Wang, CEO spoločnosti TCL Industrial Holdings a TCL Electronics.

Produktový rad X91 je najnovší model televízorov QLED vo vlajkovej flotile rady X. Tento rad poskytuje používateľom prémiové zážitky, ktoré sa opierajú o prelomové technológie zobrazovacích panelov. Televízor X91 QLED TV bude na európsky trh dodávaný vo veľkosti 75 palcov, využíva technológiu Quantum Dot, má rozlíšenie 8K a Dolby Vision HDR. TCL X91 využíva technológiu Local Dimming, ktorá podporuje presné ovládanie podsvietenia a garantuje vylepšený kontrast a živý obraz. Rada X91 dostala certifikáciu IMAX Enhanced a ponúka tak používateľom najvyššiu kvalitu domácej zábavy a novú úroveň obrazu aj zvuku.

Rad X91 prichádza so špičkovým riešením audio signálu, využíva hardvér značky Onkyo a technológiu Dolby Atmos. Zvuk zabezpečí neobyčajný posluchový zážitok a zaplní celú izbu v celkom pohlcujúcom realistickom podaní.