Väčšina firiem a inštitúcií disponuje ohromným množstvom dát. Ale nie každý vie dáta efektívne využívať.

Odborná konferencia Power BI Day je určená dátovým analytikom, finančným manažérom a všetkým, ktorí pracujú s dátami a reportmi na pokročilej úrovni. Jej ôsmy ročník pripravil GOPAS na 20. marca 2024.

„Power BI Day nabízí příležitost seznámit se s nejnovějšími trendy a technologiemi Power BI, které mohou účastníci využít ke zlepšení své práce. Účastníci se mohou těšit na novinky v oboru práce s daty, na tipy, jak ve firmě řešit každodenní reporting a na mnoho dalších užitečných informací. Stejně tak na rozbor aktuálních nástrojů pro zpracování, rozklíčování a srozumitelnou interpretaci dat,“ hovorí Jan Dvořák z Počítačovej školy GOPAS.

Táto konferencia je skvelou príležitosťou pre účastníkov, aby získali cenné poznatky od odborníkov na Power BI a učili sa od tých najlepších. Záujemcovia sa môžu tešiť na prezentácie popredných odborníkov na dátové modelovanie a vizualizáciu. Medzi prednášajúcimi nebudú chýbať Jiří Neoral, Karel Rejthar, Marek Chmel, Jaroslav Reken či Katarína Saryčeva. Na programe tohto ročníka, ktorého sa dá zúčastniť buď osobne, alebo online, sú napríklad aj témy Netradičné mapy v Power BI či Nasadenie Power BI – Skúsenosti z praxe.

Power BI Day prebehne hybridne 20. marca. Naživo sa uskutoční v budove spoločnosti Microsoft v Prahe 4 (Vyskočilova 1561/4a). Online stream prebehne cez customizovanú aplikáciu s možnosťou kladenia otázok prostredníctvom chatu.

Okrem počúvania prednášok budú mať účastníci priestor naživo diskutovať so všetkými zúčastnenými odborníkmi aj ďalšími kolegami z odboru. Na záver konferencie prebehne ako bonus iba pre držiteľov fyzickej vstupenky panelová diskusia s prednášajúcimi o zaujímavých a aktuálnych témach z oblasti Power BI. Všetci účastníci budú mať tiež možnosť využiť až 14-dňový prístup do archívu prednášok.

Ďalšie informácie nájdete na www.powerbiday.sk.

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: