PocketBook InkPad 3 Pro je vylepšená verzia čítačky elektronických kníh. Navyše má Bluetooth a odolnosť IPX8. To znamená, že prežije ponorenie do hĺbky 2 metrov po dobu 60 minút. Čítačka má prémiové spracovanie, výborne sa drží v ruke a používa. Má podporu Wi-Fi a možnosť prijímania kníh cez synchronizáciu s účtom PocketBook alebo si knihu pošlete priamo z vašej stránky internetového predajcu.

Podsvietenie používa technológiu SMARTlight, ktorá nastaví nielen automatické podsvietenie, ale aj teplotu farieb na základe zdroja svetla. Môžete si dokonca vytvoriť profily a mať preddefinované podsvietenie doma, v kancelárii alebo napríklad vonku. V balení je redukcia z microUSB na audio jack, takže môžete počúvať aj audio knihy alebo hudbu. Slúchadlá si môžete pripojiť aj bezdrôtovo.

Čítačka má obrovskú zásobu funkcií, aplikácií a hier. Veľmi dobre sa na nej čítajú knihy aj vďaka displeju E Ink Carta HD s rozlíšením 1404 × 1872 Mpx. Ocenili sme spoľahlivé dotykové ovládanie aj ovládanie tlačidlami pod displejom. Je to čítačka pre skutočných knihomoľov, ktorí chcú, aby texty vyzerali rovnako, ako v papierovej knihe.

Cena: 279 EUR

Zapožičal: PocketBook