Aktualizovaný model LED multifunkčnej tlačiarne OKI MC363dnw uviedla na slovenský trh spoločnosť OKI. Zariadenie formátu A4 kombinuje úspornú LED technológiu, obojstrannú tlač aj skenovanie, kopírovanie a faxovanie. Cenovo dostupná multifunkcia je určená pre menšie pracovné skupiny, malé a domáce kancelárie.

Farebná multifunkčná tlačiareň MC363dnw ponúka v kategórii malých LED a laserových tlačiarní bezkonkurenčnú hodnotu a vynikajúcu funkčnosť. Umožňuje rýchle a jednoduché spracovanie farebných graficky náročných dokumentov v profesionálnej kvalite. Tlačí okrem iného vizitky, letáky, brožúry a bannery od formátu A6 až po 1,3 m bannery, bez ťažkostí zvládne kartónový papier až 220 g/m².

Multifunkcia OKI MC363dnw využíva na tlač aj skenovanie vyspelú a úspornú LED technológiu. Vo formáte A4 tlačí v rozlíšení až 600 × 1 200 DPI, skenuje a kopíruje v rozlíšení až 600 × 600 DPI. Rýchlosť A4 tlače, kopírovania aj skenovania dosahuje až 30 strán za minútu, keď sa prvá strana vytlačí do 9 sekúnd.

Zariadenie je vybavené automatickým reverzným podávačom dokumentov (RADF) na 50 listov pre ľahkú a pohodlnú prácu s obojstrannými dokumentmi, a to tak pri tlači, ako aj pri skenovaní a kopírovaní. Súčasťou výbavy je bezdrôtové Wi-Fi pripojenie, ktoré využijú najmä malé kancelárie a domácnosti, ktoré nevyužívajú PC sieť.

Súčet kapacity zásobníkov tlačiarne je 780 listov, odporúčaná mesačná záťaž je 3 000 strán, tonery majú kapacitu až 3 500 strán (čierny K) a 3 000 strán (farebné CMY). Rozmery zariadenia sú 427 × 509 × 444 mm, hmotnosť približne 29 kg. V režime hlbokého spánku je spotreba menšia ako 1,5 W.

Po registrácii zariadenia na stránkach OKI naň výrobca poskytuje rozšírenú bezplatnú 3-ročnú záruku pre firmy aj domácnosti.

Značky: