Čínska spoločnosť čoskoro plánuje predstaviť svoje najnovšie vlajkové lode pre rok 2019.

Konferencia je plánovaná na 14. mája a mali by sme spoznať až tri novinky v podaní OnePlus. V polovici mája by sme mali spoznať modely OnePlus 7, 7 Pro a 7 Pro 5G.

Aktuálne boli dokončené a “zverejnené” výsledky hĺbkového laboratórneho testu OLED displeja modelu OnePlus 7 Pro. Spoločnosť DisplayMate udelila displeju najvyššie hodnotenie A+. Podrobnosti o výsledkoch testovania budú zverejnené v deň oficiálneho predstavenia, teda 14. mája.

Podľa doterajších správ vieme, že OnePlus 7 Pro bude mať vo výbave 6,7-palcový OticAMOLED displej, ktorý má po stranách zakrivenie. Rozlíšenie panela bude QuadHD+ (1440 × 3120 pixelov) s obnovovacou frekvenciou 90 Hz.

Už dlhší čas je známe, že smartfón bude mať na zadnej strane tri fotoaparáty usporiadané vertikálne a umiestnené v strede zariadenia. Primárny senzor bude mať rozlíšenie 48 Mpx o bude doplnený 8 Mpx teleobjektívom (f/2.4) a 16 Mpx ultra-širokouhlým objektívom (f/2.2).

Batéria s kapacitou 4 000 mAh bude dobíjaná 30 W Warp Charge technológiou. OnePlus 7 Pro bude dostupný vo farbách Mirror Grey, Almond a  Nebula Blue.

Cenou sa novinka už posunie do vyššej cenovej kategórie, čo vo výsledku znamená, že pri modelovom variante 8 GB + 256 GB budeme musieť počítať s cenou € 749, zatiaľ čo model s 12 GB + 256 GB pamäťou bude stáť až 819 € . Informácie o 6 GB RAM variante zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 Pro bude vybavený jedinečným displejom aj podporou 5G

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.