Nedávne špekulácie naznačovali neskorší termín.

OnePlus dnes oficiálne informuje o termíne predstavenia zástupcov série 7T a pripravuje sa tak na svoj druhý vrchol roka. V oznámení spoločnosti je uvedený dátum 10. október 2019, pričom novinky budú v tento deň odhalené už po 16:00 nášho času.

Konferencia sa bude konať v Londýne. Od 20. septembra bude možné si zakúpiť na túto show aj lístky a záujemcovia tak budú môcť byť pri predstavení OnePlus 7T a 7T Pro, priamo v centre diania. Podľa slov OnePlus bude možné počas večera získať exkluzívny tovar.

Predpokladaná výbava OnePlus 7T Pro asi nikoho neprekvapí. Mala by zahŕňať čipset Snapdragon 855+ od Qualcommu, vrátane 8 GB RAM a 128 GB internej pamäte v základe. Najvyšší model by mal dostať do výbavy až 12 GB pamäte RAM a 256 GB úložisko. V prípade dizajnu sa takisto nebudú diať žiadne výrazné zmeny a z veľkej časti bude model OnePlus 7T Pro zhodný s aktuálnou vlajkovou loďou výrobcu.

T Pro verzia si zachová veľký 6,65-palcový Fluid AMOLED displej s rozlíšením 1440 × 3100 pixelov a najnovšie príde s obnovovacou frekvenciou 90 Hz, čo potvrdil už aj samotný výrobca. Klasický model dostane do výbavy 6,5-palcový displej. Usporiadanie troch fotoaparátov by sa mohlo podľa predošlých správ zmeniť.

OnePlus 7T Pro by mal v čase predstavenia už obsahovať najnovšiu verziu Android 10, vrátane novej verzie nadstavby Oxygen OS. Kapacita batérie by sa mala zastaviť minimálne na hranici 4 000 mAh. Menší model sa bude musieť uspokojiť s 3800 mAh batériou. Podľa skúseností z predošlých rokov sme si istí, že 10. októbra sa budeme mať na čo pozerať.

Zdroj: Twitter, OnePlus

Prečítajte si aj:

Xiaomi už 24. septembra oficiálne predstaví svoje horúce novinky

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.