OnePlus minulý mesiac predstavil najvýkonnejšiu verziu svojho nového smartfónu 7T Pro – McLaren edition.

Portál GSM Arena informuje, že smartfón je už niekoľko hodín dostupný v Číne, ale aj ďalších svetových trhoch. V domovskej krajine sa toto zariadenie tešilo hneď od spustenia predaja veľkému záujmu fanúšikov. Všetky dostupné zásoby boli totiž do 60 sekúnd kompletne vypredané. Spoločnosť sa s týmto úspechom pochválila aj na sociálnej sieti Weibo.

zdroj: GSMArena

Špeciálna verzia OnePlus 7T Pro McLaren je presne o 100 eur drahšia ako klasická verzia OnePlus 7T Pro. Za tento príplatok získa používateľ originálne farebné prevedenie smartfónu, viac pamäte RAM – 12 GB, čo je oproti klasickej verzii s 8 GB výrazné navýšenie. Ostatné parametre zostávajú takmer nezmenené, takže v zariadení môžeme nájsť výkonný Snapdragon 855+, rýchle 30 W Dash Charge nabíjanie, 6,67-palcový Amoled displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz a trojicou zadných fotoaparátov s hlavným 48 Mpx fotoaparátom.

Telefón sa v prvej vlne vypredal na viacerých trhoch, pričom v Európe budú prvé zásielky expedované koncom tohto týždňa. Cena smartfónu OnePlus 7T Pro McLaren je 859 eur.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: McLaren

Prečítajte si aj:

Xiaomi predstavilo Mi Watch: Inteligentné hodinky, ktoré menia pravidlá

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.