Predstavenie novej generácie smartfónov čínskej spoločnosti sa nezadržateľne blíži.

Pripravovaný model OnePlus 7T sa objavil v benchmarkovom nástroji Geekbench, ktorý nám odhalil prítomnosť systému Android 10 a 8 GB pamäte RAM. Na ďalšie informácie je najnovšia verzia aplikácie pomerne skúpa.

Iba včera generálny riaditeľ OnePlus zverejnil obrázky zadnej strany OnePlus 7T, kde môžeme vidieť očakávanú zmenu v dizajne fotoaparátov, ktoré sa tentokrát združujú v kruhovom zoskupení. Nemenej zaujímavá je aj modrá farba.

Po zverejnení obrázkov sa v Geekbench objavil záhadný smartfón OnePlus s označením HD1903. Je však vysoká pravdepodobnosť, že ide o model OnePlus 7T. Aj keď referenčná hodnota výslovne neodhaľuje žiadne iné špecifikácie ako 8 GB pamäte RAM, výsledky testu sú však mierne vyššie ako tie, ktoré sú dosahované na modeli OnePlus 7 so Snapdragonom 855. Tento fakt by mohol potvrdzovať prítomnosť  najnovšieho čipsetu Snapdragon 855+. Upozorňujeme, že Geekbench prešiel veľkou zmenou a nové hodnoty sú výrazne nižšie ako tie predchádzajúce. Pre porovnanie výkonu OnePlus 7T pridávame aj screen z testu Samsungu Galaxy Note9 vo verzii aplikácie 5.0.1. 

Pripravovaný druhý model 7T Pro by mal podľa predošlých správ dostať do svojej výbavy aj ToF senzor, čo však doteraz nemáme potvrdené. Okrem tohto očakávaného vylepšenia fotografických možností sa oproti predchodcovi po dizajnovej stránke neudejú žiadne výrazné zmeny. 

Údajný tlačový obrázok modelu OnePlus 7T Pro

OnePlus pripravuje konferenciu už na 10. októbra v Londýne, odkiaľ sa dozvieme všetky podstatné informácie.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Obľúbený alternatívny spúšťač Nova Launcher pridáva podporu Tmavého režimu z Androidu 10

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.