Tieto skvelé slúchadlá dostávajú ďalšiu šikovnú funkciu.

TWS slúchadlá od OnePlus si nás získali skutočne dobrou výbavou a kvalitným zvukom. Najnovšia aktualizácie do slúchadiel Buds Pro prináša funkciu Duálneho pripojenie, ktorá im umožní pripojiť sa k dvom zariadeniam súčasne. Aktualizácia má označenie 531.531.410.

Pokiaľ používate Buds Pro s OnePlus smartfónom, túto aktualizáciu ste už pravdepodobne obdržali automaticky, po čom sa v nastaveniach slúchadiel zobrazí nová možnosť Duálne Pripojenie. Ak sa tak nestalo, v najbližších dňoch by ste túto aktualizáciu mali obdržať. Po zapnutí funkcie budete môcť využívať výhody, ktoré táto na prvý pohľad nenápadná funkcia prináša.

OnePlus Buds ProZdroj: TOUCHIT
OnePlus Buds Pro

Po zapnutí funkcie Duálne Pripojenie je možné zvuk počúvať iba z jedného zariadenia, ktoré je k slúchadlám práve pripojené. Pokiaľ chcete začať zvuk prehrávať z druhého, je potrebné prvý prehrávaný obsah zastaviť a následne spustiť prehrávanie na druhom zariadení. Aj keď tento prechod nie je okamžitý a trvá pár sekúnd, je vždy pohodlnejší ako zapínanie a vypínanie Bluetooth pripojenia na zariadeniach, ktoré chcete používať. 

V každom prípade ide o nesmierne návykovú funkciu, ktorú určite oceníte aj vy. Pokiaľ však tieto slúchadlá ešte nevlastníte, táto funkcia vás možno presvedčí, aby ste si OnePlus Buds Pro zakúpili. Viac o Buds Pro sa dočítate aj v našej recenzii nižšie.

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.