Čínska spoločnosť tento rok upraví svoj zaužívaný spôsob predstavenia nových zariadení.

Už od roku 2016 OnePlus uvádza na trh 2 smartfóny ročne. V prvej polovici roka je to vždy klasický model a pred koncom roka model s označením T. V tomto roku by sa mal tento režim zmeniť, pretože spoločnosť oznámila predstavenie až troch verzií OnePlus 7.

Podľa leakstera Ishana Agarwala, na trh budú uvedené tri varianty smartfónu OnePlus 2019, ktoré budú mať aj pozmenené označenie. Prvým bude klasický model OnePlus 7, druhým OnePlus 7 Pro a tretí v poradí sa predstaví OnePlus 7 Pro 5G. Štandardná edícia bude mať modelové označenie GM1901 / 03 / 05, verzia Pro bude mať označené GM1911 / 13 / 15 / 17 a verzia s pripojením na 5G siete bude niesť modelové označenie GM1920.

Údajný OnePlus 7 Pro

Obrázky OnePlus 7 Pro unikli pred pár dňami. Tento model nesie označenie GM1915 a odhalil niektoré zo špecifikácií. Tak, ako sa na smartfóny od OnePlus patrí, aj teraz bude každá verzia vybavená tým najvýkonnejším čipsetom od Qualcommu, takže aj model Pro bude poháňať Snapdragon 855 s 8 GB pamäte RAM.

Amoled displej bude pomerne rozmerný. Ponúkne až 6,67-palcovú uhlopriečku a minimálne rámiky okolo neho. Panel by mal byť po stranách zakrivený. Na zadnej strane zariadenia bud trojica fotoaparátov so 48 + 16 + 8 Mpx rozlíšením.

Aj rendery ochranných krytov poskytujú pohľad na údajný model 5G telefónu od OnePlus. Tieto obrázky by sme mali brať s veľkou rezervou, pretože zariadenie na ňom sa až nápadne podobá na minuloročný OnePlus 6T. Jediným rozdielom je poloha LED blesku.

OnePlus 7 vizualizácia

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 v zatiaľ najlepšom videu: Koncept v pestrých farbách potvrdzuje očakávaný dizajn

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.