Dizajn pripravovaného OnePlus 7 poznáme už niekoľko týždňov.

Podľa dávnejších únikov si už vieme predstaviť, ako by mohla pripravovaná novinka z dielne čínskeho výrobcu vyzerať. Dlhšie sa nevedelo, akým spôsobom OnePlus vyrieši konštrukciu predného fotoaparátu a až pred pár dňami sme sa dozvedeli jeho najpravdepodobnejšie vyhotovenie.

Najnovšie si môžeme pozrieť video, v ktorom je OnePlus 7 zobrazený naozaj štýlovo a aj samotné vyhotovenie je najbližšie k tomu, čo o OnePlus 7 už pomerne dlho vieme. Farebné prevedenie je samozrejme akýmsi bonusom a konceptu dodáva svieži nádych.

Pred viac ako dvoma týždňami bol OnePlus 7 zverejnený na internetovej stránke predajcu spolu so špecifikáciami, ktoré zahŕňali Snapdragon 855, až 12 GB RAM a 6,5-palcový Optic Amoled displej.

Zoznam špecifikácií ďalej prezrádza zostavu troch fotoaparátov (48 Mpx + 20 Mpx + 16 Mpx) na zadnej strane a 16 Mpx výsuvnú selfie kameru. Smartfón môže mať až 256 GB vnútornej pamäte a 4 000 mAh batériu s 44W Warp Charging nabíjaním. Opäť sa však nedočkáme bezdrôtového nabíjania. Pokiaľ by sa naplnil dizajn OnePlus 7 z videa, vôbec by sme neboli proti.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Samsung pripravuje smartfón bez výrezov a dier. Galaxy A90 príde s celoplošným displejom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.