Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

OnePlus Nord N100, telefón, ktorý je navrhnutý pre používateľov, ktorí by si chceli pri každodennom používaní vychutnať najlepší zážitok zo smartfónu vo svojej triede, je od dnes dostupný v sieti predajní NAY Elektrodom za cenu 109 eur s DPH. Obľúbený smartfón je tak ešte dostupnejší a ponúka ešte lepší pomer ceny a výkonu.

OnePlus Nord N100 disponuje veľkým displejom, batériou s dlhou výdržou a veľkým úložiskom, vďaka čomu je vhodný na každodenné používanie. Tento smartfón je vybavený až 6,52-palcovým dychberúcim displejom a výkonnými duálnymi stereofónnymi reproduktormi. Pre dlhú výdrž batérie je OnePlus Nord N100 napájaný batériou s kapacitou 5 000 mAh a podporuje rýchle nabíjanie 18 W.

Pokiaľ ide o výkon, OnePlus Nord N100 prichádza so 4 GB RAM a 64 GB úložiskom, poháňa ho Qualcomm® Snapdragon™ 460 s osemjadrovým CPU. Rozšíriteľné úložisko je voliteľné prostredníctvom slotu na kartu MicroSD. Fotoaparát Nord N100 má rozlíšenie 13 MP, bokeh objektív, ktorý pomáha vytvárať portrétne fotografie, a taktiež makroobjektív pre dynamický zážitok z fotografovania.

Značky: