Nový cenovo dostupný smartfón bude predstavený 21. júla.

Najnovšie sme spoznali niekoľko ďalších špecifikácií. Tie sú postupne dávkované z oficiálneho Instagram účtu OnePlus, ktorý je špeciálne zameraný na model Nord. Spoločnosť nám tiež poskytla aj pohľad na smartfón prostredníctvom promo videa a aktuálne sme aj vďaka Evanovi Blassovi získali niekoľko snímok, ktoré toho prezrádzajú ešte viac.

OnePlus Nord

Zdroj: OnePlus

Ako je možné vidieť (nižšie), OnePlus Nord dostane duálnu selfie kameru, ktorá bude vložená do otvoru v displeji. Predchádzajúce informácie naznačovali, že rozlíšenie použitých senzorov bude 32 + 8 Mpx (širokouhlý + ultraširokouhlý objektív)

Oficiálny účet na Instagrame zverejnil a upravil aj známy obrázok, v ktorom vtipne prezrádza použitie Amoled displeja. Ďalej sa dozvedáme, že novinka dostane aj vyššiu obnovovaciu frekvenciu panela, ktorá by mala byť vzhľadom k zaradeniu smartfónu do strednej triedy „iba“ 90 Hz.

OnePlus Nord

Zdroj: OnePlus

Pri pohľade na zadnú stranu OnePlus Nord je možné v ľavej hornej časti vidieť zostavu štyroch fotoaparátov, ktoré budú dostupné v rozlíšení: Hlavný 48 Mpx, Ultraširokouhlý 8 Mpx, Makro 5 Mpx a 2 Mpx senzor merania hĺbky. Výrobca tvrdí, že fotografická výbava bude hodná vlajkovej lode, pričom spomenul, že súčasťou výbavy bude aj optická stabilizácia obrazu OIS.

Z obrázkov môžeme zistiť aj ďalšie detaily: tlačidlá na ovládanie hlasitosti v tvare kolísky na ľavej strane a tlačidlo napájania a posuvný volič režimov napravo. Aj v príspevku na Facebooku OnePlus uvádza, že Nord dostane do svojej výbavy celkovo šesť fotoaparátov. Dokonca už dlhšie vieme, že zariadenie bude poháňať Snapdragon 765G.

Zdroj: OnePlusInstagram

Prečítajte si aj:

Garmin predstavil nové inteligentné hodinky série fēnix ​​6, Instinct a tactix Delta so solárnym nabíjaním

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.