Globálna dostupnosť nie je stále istá.

Tablety iba pred pár rokmi doslova vstali z popola, čiže nie je prekvapením, že viaceré spoločnosti začali na trh uvádzať čoraz viac modelov. Hoci OnePlus má vo svojom portfóliu iba jeden tablet, tak spoločnosť sa teraz pripravuje na uvedenie ďalšieho modelu, tentokrát však s označením Go. Pripomeňme si, že OnePlus Pad je nielen prvým Android tabletom spoločnosti, ale zároveň aj prvým tabletom s pomerom strán 7 : 5.

Pred pár dňami sa objavili správy, že OnePlus pripravuje nový model tabletu, od ktorého sa stále očakáva veľmi dobrá výbava, výkon a aj používateľský zážitok. Aj napriek tomu, že prvé informácie o novom cenovo dostupnejšom modeli spoločnosti OnePlus pochádzajú z Indie, tak nie je vylúčené, že skôr či neskôr zavíta aj do iných častí sveta

OnePlus Pad GoZdroj: OnePlus
OnePlus Pad Go

Aktuálne aj samotná spoločnosť OnePlus potvrdila, že má v pláne pod názvom OnePlus Pad Go vydať celkom nový tablet, ktorý by mohol byť na základe názvu cenovo dostupnejšou verziou modelu OnePlus Pad. Vlajkový tablet spoločnosti sa aktuálne opäť predáva za plných 499 eur priamo na stránke OnePlus.com. Je však možné, že do predstavenia OnePlus Pad Go cena opäť klesne na 449 eur. 

Nový OnePlu Pad Go sa však už stihol ukázať na verejnosti doplnený s výstižným mottom „All Play, All Day„. Aj na základe zverejnenej fotografie sa zdá, že OnePlus Pad Go bude až nápadne podobný modelu OnePlus Pad. Doteraz nie sú však známe žiadne ďalšie detaily o hardvéri a cene. Aj napriek tomu, že tieto informácie nie sú známe, tak sa predpokladá, že OnePlus Pad Go ponúkne skvelú výdrž na batériu a v rámci ceny aj nadpriemerne výkonný hardvér, ktorý uspokojí potreby náročnejších používateľov.

Predpokladá sa, že tablet bude na trh uvedený 6. októbra.

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.