Chcete sa stať elitným testerom?

Niekoľko výrobcov, vrátane OnePlus, ponúka pre svojich používateľov Open Beta programy. Sú sprístupnené hlavne pre otestovanie nových funkcií a získania spätnej väzby. Tento krok má za úlohu eliminovanie problémov a chýb, ktoré sa častokrát dajú odhaliť iba v „ostrom nasadení„.

OnePlus sa chystá vyskúšať nový spôsob beta testovania a chce vybrať malé množstvo členov, ktorí by boli súčasťou exkluzívnejšej „elitnej posádky“ testerov komunity OnePlus.

V tejto skupine exkluzívnych testerov má byť iba 100 používateľov a tí, ktorí boli OnePlus vybraní, musia neustále komunikovať a poskytovať spätnú väzbu tímu OnePlus prostredníctvom skupiny Slack. Členovia tejto skupiny otestujú nové funkcie už týždne alebo dokonca mesiace pred tým, ako ich verejnosť naplno využije.

Ako sa dostať do Elite tímu?

Pokiaľ by ste sa chceli dostať do program Closed Beta, musíte mať zariadenie OnePlus 6, musíte byť aktívnym členom komunity OnePlus, musíte byť ochotný zostať v neustálej komunikácii s tímom OnePlus a budete musieť podpísať dohodu o mlčanlivosti testovaných funkcií.

Ak by ste sa chceli stať testerom OnePlus a spĺňate aj všetky vyššie uvedené podmienky programu OnePlus Closed Beta, prejdite na tento odkaz fóra OnePlus.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus 6 predstavený: Zabiják vlajkových lodí v plnej zbroji

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.