PRIPOJTE SA! 11. – 12. novembra 2020 si môžete vychutnať najnovšiu dávku prednášok na prestížnej 2-dňovej ONLINE konferencii JavaDays 2020!

Zaujíma vás svet Javy? Načerpajte aktuálne novinky a trendy. JavaDays 2020 je najväčšia československá Java konferencia, ktorú organizuje IT školiace stredisko GOPAS SR. Stačí pár kliknutí a ste tam, z pohodlia vášho domova.

Čo vás čaká?

20 prednášok, teória aj prax v podaní známych lídrov „československej“ Java komunity! Už teraz nám pozvanie potvrdilo viac ako 14 uznávaných spíkrov: Kamil Ševeček, Jiří  Pinkas, Jan Novotný, Víťa Plšek, Petr Adámek, Jaroslav Tulach, Jan Lahoda, Miroslav Sevelda, Fáris Ismail, Michal Špaček, Roman Bouchner, Stanislav Ondáč, Jan Kaláb a iní.  Registrujte sa!

Preberieme mix noviniek, napr. Čo sa deje vo svete Java a čo môžeme očakávať od Javy 17, Designing APIs for Polyglot World, Algoritmy pre spracovanie štruktúry v relačných databázach, Kotlin, Android & Coroutines a iné.

Vedeli ste, že Java je jedným z 3 najpoužívanejších programovacích jazykov? Aj keď sa v minulosti stalo, že sa v rozvoji mierne poľavilo, od roku 2018 jej steward, firma Oracle, inovuje viac než kedykoľvek predtým. 3-ročný cyklus nahradil pravidelný 6-mesačný update, t. j. vďaka menším zmenám medzi vydaniami je oveľa jednoduchšie udržiavať knižnice stále aktuálne.

Hovoríte, že sú to radikálne zmeny? A práve preto by vašej pozornosti nemala ujsť prednáška na JavaDays 2020 ONLINE s názvom „Novinky v Jave >=10“.

Zásluhou frameworku Spring Boot je Java vynikajúcou platformou pre microservices a cloud. Na konferencii si budete môcť vypočuť novinky z portfólia Springu a detailne sa pozrieť na niektoré temné zákutia tohto rozsiahleho frameworku (Spring Boot Monitoring, Spring Data REST, ako funguje Spring MVC a REST API vnútri…).

,,Aj keď konferencia nebude miestom pre osobné stretnutie s členmi odbornej Java komunity, poskytne priestor k zdieľaniu informácií a skúseností aspoň vo virtuálnom priestore. Noviniek v Java svete je veľmi veľa, napríklad Java 17 príde s mnohými jazykovými vylepšeniami, Java EE prešla vývojom a premenila sa na Jakarta EE, mení sa na frekvenciu vydávaných nových verzií Javy,“ uvádza konkrétne témy Kamil Ševeček, vývojár a uznávaný odborník na Java platformu.

Máte otázky? Sem s nimi! Počas celej konferencie bude k dispozícii LIVE chat. Navyše, záznam prednášok bude k dispozícii počas 7 dní po jej skončení.

Registrácia, ako aj viac informácií nájdete na webe www.javadays.sk.

Značky: