Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna virtuálna akcia ‘OnRobot Expo’ ponúkne v dňoch 2. a 3. decembra živé ukážky a interaktívnu prezentáciu

Spoločnosť OnRobot, vedúci dodávateľ uceleného radu robotických nástrojov pre kolaboratívne aplikácie, otvorila registráciu pre ‘OnRobot Expo’ – globálnu interaktívnu virtuálnu akciu so zameraním na robotiku, automatizáciu a kolaboratívne aplikácie, ktorá sa uskutoční on-line v dňoch 2. a 3. decembra 2020. OnRobot Expo bude hostiť popredných prezentátorov, ako sú Camilo Buscaron, vedúci Cloud Robotics Open Source Technology & Strategy v Amazon Web Service, Mark Cuban, investor do robotických technológií a tvorca programu Shark Tank alebo Sue Keay, CEO hubu Queensland AI.

OnRobot Expo poskytne návštevníkom 30-minútové prezentácie mnohých expertov na najrôznejšie témy – od štíhlej výroby a kolaboratívnych obalových aplikácií až po rýchlo prevádzkovateľné CNC riešenia a spôsoby, akými môžu výrobcovia prekonať bariéry v nasadení kamerových systémov.

Návod na najvyužívanejšie aplikácie

OnRobot Expo, ktoré sa špeciálne zameria na malé a stredné výrobné spoločnosti, predvedie ukážky stále širšieho spektra robotických nástrojov – od uchopovačov až po riešenia úpravy povrchov – prostredníctvom prezentácií o implementácii a maximálnom využití robotických technológií. Špeciálna pozornosť sa bude venovať kolaboratívnym aplikáciám v oblasti kovovýroby a spracovania materiálu, balenia a paletizácie, potravinárskej výroby, plastovej výroby, farmaceutického priemyslu a logistiky.

„Výrobcovia všetkých veľkostí čelia v roku 2020 vážnym výzvam a mnoho z nich volí kolaboratívne aplikácie, aby zostali konkurencieschopní,“ povedal Enrico Krog Iversen, CEO spoločnosti OnRobot. „Zorganizovali sme preto OnRobot Expo, aby sme im pomohli získať viac informácií o kolaboratívnych aplikáciách a automatizáciách od kolegov z iných organizácií a vedúcich expertov z biznisu a akademickej sféry.“

Jedinečná príležitosť na získanie skúseností

Účastníci OnRobot Expo si budú môcť „siahnuť“ na portfólio robotických nástrojov a komponentov OnRobot s využitím interaktívneho digitálneho prostredia, ktoré bolo špeciálne vytvorené na túto udalosť. Platforma bude k dispozícii vo viacerých jazykoch vrátane angličtiny, nemčiny, španielčiny, francúzštiny, japončiny, kórejčiny a čínštiny.

„Kolaboratívne aplikácie umožnia firmám prispôsobiť svoje podnikanie do budúcnosti. OnRobot Expo je jedinečnou príležitosťou pre výrobné spoločnosti na stretnutie s produktovými expertmi a na zdieľanie prínosov, ktoré môžu získať z flexibilných a jednoducho automatizovateľných riešení,“ dodáva Enrico Krog Iversen.

Rečníci s presahom

Vo svojom vystúpení o vývoji, testovaní a nasadení robotov v spoločnosti Amazon predstaví Camilo Buscaron spôsoby, ako cloud dokáže zjednodušiť vývoj a implementáciu robotických aplikácií. Bude hovoriť o prostredí Robot Operating System (ROS) a AWS RoboMaker, cloudovej službe pomáhajúcej zákazníkom budovať, simulovať a riadiť robotické aplikácie.

OnRobot Expo v rámci panelovej diskusie predstaví podnikateľa a investora do robotických technológií Marka Cubana, ktorý bude diskutovať s ďalšími účastníkmi diskusie vrátane Enrica Krog Iversena a Roba Goldieza, výkonného riaditeľa Hirebotics, o dôležitosti kolaboratívnych aplikácií pre budúcnosť výroby v SMB firmách.

Blok špecialistov uvedie Casper Hansen, výkonný riaditeľ spoločnosti Technicon prezentáciou „Silný zisk so štíhlou výrobou“ týkajúcej sa prínosov štíhleho konceptu výroby v oblasti automatizačných projektov. Predstavitelia spoločnosti Plus Pack budú zdieľať svoje skúsenosti s uchopovačmi OnRobot v ich úsilí o zvládnutie malosériovej výroby s vysokou variabilitou na baliacich linkách, ktoré umožnilo uvoľniť zamestnancov z opakovanej, neergonomickej a manuálnej činnosti.

„OnRobot Expo poskytne každému účastníkovi užitočný pohľad na problematiku automatizácie bez ohľadu na to, či potrebuje optimalizovať existujúce riešenia či reprezentuje malú firmu, ktorá až teraz hľadá vhodné riešenia kolaboratívnej automatizácie,“ hovorí E. K. Iversen. „Od skúsených podnikateľov tu navyše získa cenné rady na témy týkajúce sa návratnosti investícií, reakcie na fluktuáciu trhu a prípravy na budúce trendy vo výrobe.“

Kompletný program a registrácia na OnRobot Expo je k dispozícii tu.

Značky: