Po dvoch rokoch budú mať developeri, technologickí architekti, IT konzultanti, študenti a ďalší technologickí nadšenci možnosť sa osobne stretnúť v priestoroch Fakulty elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Zaregistruj sa zadarmo ešte dnes – počet miest je obmedzený.

Desiaty ročník IT konferencie OpenSlava 2022, ktorá sa tento rok zameria na prepájanie technológií a udržateľnosti, je už za rohom. OpenSlava 2022 ponúkne prezentácie, workshopy a diskusie, do ktorých sa zapoja špičkoví svetoví odborníci a odborníčky na cloud, rozšírenú realitu, umelú inteligenciu, kvantové výpočty, bezpečnosť a DevOps.

OpenSlava 2022 je rozdelená na dva dni a konať sa bude 19. a 20. októbra. 19. októbra sa uskutoční séria interaktívnych workshopov pre menšie skupiny účastníkov. 20. október bude patriť hlavnému dňu konferencie. Podujatie sa po dvoch rokoch vo virtuálnom priestore uskutoční na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave.

Zdroj: Accenture

Od metaverse k open source a cloudu

Program IT konferencie OpenSlava 2022 otvorí svojou prednáškou expert Accenture na metaverse Nicola Rosa, v ktorej sa zameria nielen na technologické riešenie metaverse, ale aj etické aspekty a využitie tejto novej technológie v praxi. Téme metaverse sa budú venovať aj ďalší experti z Accenture, a to Dr. Fadi Chehimi, Paul Stein, Andy Nice a ďalší.

O multicloudových prostrediach bude hovoriť Juraj Gvoth z Google Cloud, Dominik Wagenknecht z Accenture priblíži cloudovú architektúru, ktorá dokáže posunúť biznis vpred. Prof. RNDr. Vladimír Bužek, DrSc. z fyzikálného ústavu SAV a Branislav Majerník z Accenture predstavia návštevníkom rozvíjajúcu sa oblasť kvantových technológií a vysvetlia základné princípy nerelativistickej kvantovej fyziky. doc. Ing. RNDr. Barbora Bühnová, Ph.D. sa vo svojej prednáške bude venovať trust manažmentu v komplexných digitálnych ekosystémoch. Účastníkov čakajú aj mnohé ďalšie prednášky a diskusie z oblastí rozšírenej reality, dát, aplikácií, technologickej architektúry a udržateľnosti.

OpenSlava 2022 sa uskutoční 19. – 20. októbra v priestoroch Fakulty elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Účasť je bezplatná pre všetkých registrovaných účastníkov, registráciu a kompletný program nájdete na OpenSlava.sk.

Zdroj: Accenture

Prečítajte si aj:

Značky: