Na trhu je od 24. septembra 2020.

Radosť prišla na slovenský trh s inovatívnym konceptom – na získanie mobilného paušálu vám postačí iba mobilná aplikácia v telefóne a nemusíte nikam chodiť. S týmto konceptom funguje do dnešného dňa.

Výraznejšie sa nemenila ani ponuka služieb a ich parametre. V apríli 2022 však pribudol nový paušál s neobmedzenými dátami za 15 eur. Aktuálna ponuka operátora je k dátumu publikovania článku nasledujúca:

  • Malá Radosť – 100 minút/SMS/MMS + 2 GB dát za 5 eur na 30 dní
  • Veľká Radosť – 200 minút/SMS/MMS + 8 GB dát za 10 eur na 30 dní
  • Dátová Radosť – Neobmedzené dáta za 15 eur na 30 dní + 5 centov za 1 minútu/SMS/MSS
  • Nekonečná Radosť – Neobmedzené minúty/SMS/MMS a dáta za 20 eur na 30 dní

Pripomeňme, že Radosť od začiatku svojho fungovania poskytuje mobilný internet s prenosovými rýchlosťami 10/10 Mbps. V prípade Nekonečnej a Dátovej Radosti platí táto rýchlosť na objem 100 GB dát, následne sa spomalí na 2/1 Mbps.

Aký je typický zákazník Radosti?

Radosť pri príležitosti osláv 2 rokov prezradila bližšie informácie o svojich zákazníkoch. Tí dátujú každý deň, najviac v utorky večer a v tento deň spotrebujú viac ako 300 MB dát. Naopak, oddych od dátovania si dávajú v sobotu večer. Za mesiac spotrebujú zákazníci Radosti v priemere viac ako 10 GB dát. Radosť je obľúbená najmä medzi mladými a najviac dátuje veková skupina 16 až 20-ročných, ale nezaostáva ani skupina 21 až 25-ročných.

Radosť podporuje technológie VoLTE, VoWiFi a samozrejme aj roaming.

Zdroj: Radosť

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit