Aktuálne ho predáva iba O2.

Google v polovici augusta 2024 predstavil novú generáciu smartfónov Pixel. Telefóny Pixel 9 sú prvé modely, ktoré sú oficiálne v predaji aj na Slovensku. Google ich ponúka prostredníctvom svojich partnerov, ktorými sú aktuálne predajcovia Alza.sk a NAY/Datart a operátor O2.

Oslovili sme preto ostatných operátorov s otázkou, či, resp. kedy, plánujú zaradiť do svojho portfólia smartfóny Google Pixel aj oni:

  • TelekomV súčasnosti neplánujeme zaradiť do nášho portfólia novinky výrobcu Google. Zákazníci, ktorí majú v obľube spomínanú značku, si môžu vybrať z našej ponuky dostupný model Google Pixel 7 Recyklovaný.
  • OrangeMomentálne tieto telefóny nemáme, ale v prípade novinky v tejto otázke budeme informovať.
  • 4kaNevylučujeme, že niektorý z modelov Pixel čoskoro zaradíme aj do našej ponuky zariadení, o čom budeme zákazníkov informovať, keď to bude aktuálne.

Lokálne zastúpenie Googlu reagovalo na otázku ohľadom rozširovania partnerov o ďalších operátorov nasledovne: „V tomto momente nemáme ohľadom nových partnerov čo oznámiť,“ povedala Iva Fialová, komunikačná manažérka spoločnosti Google pre Čechy a Slovensko.

Pixel 9Zdroj: Google
Pixel 9

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit