OPPO Find X5 Pro zaujme na prvý pohľad netradičným keramickým dizajnom a celkovou funkčnou výbavou. Postavený je na platforme Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 a obrazový procesor je MariSilicon X.

Ak k tomu pripočítate 12 GB RAM, 256 GB ROM a podporu 5G, je jasné, že ide o prémiovo vybavený smartfón.

Displej je 10-bitový AMOLED s uhlopriečkou 6,7 palca a jasom 1300 nitov. Obnovovacia frekvencia sa mení od 1 do 120 Hz. Farby si pritom zachovávajú presnosť aj pri umelom osvetlení. Reprodukcia zvuku s podporou Dolby Atmos je špičková.

Telefón prichádza s krytím IP68, súčasťou dodávky je aj plastový obal. Takto sa telefón veľmi dobre drží v ruke. Výborné je až SUPERVOOC nabíjanie 80 W, kapacita batérie je 5000 mAh. Vo výbave je aj rýchle bezdrôtové nabíjanie.

Find X5 Pro má špeciálnu technológiu s vylepšením fotografií, a to aj v prípade nočného fotenia. Širokouhlý aj ultraširokouhlý fotoaparát majú rozlíšenie 50 Mpx, teleobjektív má rozlíšenie 13 MPx. K dispozícii je aj 5-osový systém optickej stabilizácie obrazu a vylepšenie obrazu s Master filtrami od Hasselblad.

TOP funkcie

  • Odolný a luxusný dizajn
  • Kvalita fotografovania a displeja
  • Rýchle nabíjanie

Cena: 1269 €

Zapožičal: OPPO

Prečítajte si aj:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.