Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

OPPO oznámilo, že obnovilo svoje partnerstvo s Úniou európskych futbalových zväzov (UEFA) na ďalšie tri sezóny.

Partnerstvo sa bude vzťahovať na niekoľko súťaží UEFA vrátane Ligy majstrov UEFA, Superpohára UEFA, finále futsalovej Ligy majstrov UEFA a finále mládežníckej Ligy UEFA. Na základe spolupráce z predchádzajúcich dvoch sezón bude OPPO v spolupráci s UEFA naďalej využívať svoje špičkové technológie v oblasti smartfónov, slúchadiel a inteligentných hodiniek, aby fanúšikom priblížila futbalový zápas.

OPPO a UEFA oslavujú obnovenie partnerstva

OPPO na špeciálnom podujatí v Madride oznámilo obnovenie partnerstva s UEFA ako oficiálny partner pre smartfóny. Na podujatí sa zúčastnili Billy Zhang, prezident pre marketing, predaj a služby spoločnosti OPPO, a Guy-Laurent Epstein, marketingový riaditeľ UEFA. Na podujatí sa prekvapivo objavila aj futbalová legenda Iker Casillas Fernández, ktorý sa stretol s fanúšikmi a predviedol najnovšie produkty OPPO a technológiu umelej inteligencie.

„Naša spolupráca s UEFA za posledné dva roky zdôraznila naše spoločné hodnoty v oblasti spájania a inšpirovania fanúšikov všetkých generácií. Tešíme sa, že v nasledujúcich troch rokoch budeme naďalej posilňovať naše partnerstvo, približovať fanúšikom hru prostredníctvom inovácií OPPO v oblasti zobrazovacích technológií a umelej inteligencie a venovať viac zdrojov na pomoc mladým hráčom a širšej globálnej futbalovej komunite, aby zažili skutočné čaro futbalu,“ komentuje spoluprácu Billy Zhang zo spoločnosti OPPO.

„Počas uplynulých dvoch sezón smartfóny a celkové technológie OPPO pozdvihli zážitok fanúšikov z Ligy majstrov UEFA na celom svete, a to vďaka pokročilým zobrazovacím schopnostiam a umelej inteligencii. Teraz sa tešíme na ďalší rozvoj našej spolupráce a na to, že ešte viac ľudí bude môcť zažiť futbalovú vášeň a inšpirovať sa Ligou majstrov UEFA,“ dodáva Guy Laurent Epstein z UEFA.

Podpora Ligy majstrov UEFA pomocou mobilného zobrazovania a technológií umelej inteligencie

Vďaka viac ako desaťročným skúsenostiam v oblasti mobilných zobrazovacích technológií vytvorilo OPPO telefón Matchday Phone pre futbalových fanúšikov. Kombináciou vynikajúceho teleobjektívu a nočného fotografovania pomáhajú smartfóny OPPO fanúšikom zachytiť všetky vzrušujúce momenty na štadióne, poskytujú ostré a jasné zábery z tribún a zachytávajú živé farby a detaily počas nočných zápasov.

Aby OPPO priblížilo fanúšikom futbalové vzrušenie, pozvala aj futbalovú legendu Ikera Casillasa Fernándeza, ktorý počas podujatia na obnovenie partnerstva predstavil najnovšiu funkciu OPPO AI Studio. Počas nasledujúcich troch sezón bude OPPO pokračovať v zlepšovaní interakcie s fanúšikmi na rôznych futbalových štadiónoch aj prostredníctvom pokračujúcich inovácií v oblasti technológie AI a generatívnych funkcií AI, ako sú AI Studio a AI Eraser.

Trvalý záväzok spoločnosti OPPO k športovej filantropii

V nadchádzajúcich sezónach OPPO rozšíri svoj záväzok voči futbalu na celom svete spustením niekoľkých programov rozvoja mládežníckeho futbalu po celom svete vrátane Španielska, Mexika, Egypta a Číny. Prostredníctvom týchto iniciatív budú OPPO a UEFA poskytovať zdroje a podporu mladým futbalistom a komunitným futbalovým klubom a inšpirovať ich, aby si plnili svoje futbalové sny.

Počas uplynulých dvoch rokov spolupráce využilo OPPO svoju výkonnú zobrazovaciu technológiu na zachytenie a oslavu nespočetných momentov z Ligy majstrov UEFA.

Značky: