Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť OPPO bude 14. a 15. decembra usporadúvať OPPO INNO DAY 2021 a taktiež celkom prvý virtuálny OPPO INNO WORLD. Celú konferenciu bude sprevádzať slogan REIMAGING THE FUTURE.

Spoločnosť OPPO oznámila, že v dňoch 14. a 15. decembra 2021 usporiada v čínskom Šen-čenu každoročný OPPO INNO DAY. Cieľom výročnej technologickej konferencie OPPO INNO DAY 2021 je zdieľať novinky v stratégii a predstaviť vlastné technologické úspechy. Okrem akcie v Šen-čenu by mal účastníkov z celého sveta prilákať taktiež online OPPO INNO WORLD. Táto virtuálna udalosť bude jednou z najinteraktívnejších online prezentačných akcií za posledné roky.

Od prvého OPPO INNO DAY v roku 2019 je táto udalosť považovaná za predzvesť plánov spoločnosti OPPO.

Na úvodnej akcii OPPO INNO DAY 2019 načrtla spoločnosť OPPO svoj integrovaný ekosystém špičkových technológií, vrátane okuliarov pre rozšírenú realitu, 5G CPE a inteligentných hodiniek.

V minulom roku predstavila spoločnosť OPPO tri koncepčné produkty, vrátane revolučného rolovacieho telefónu.

A v roku 2021 OPPO uvedenie nových produktov a prezentácia digitalizuje, čím premení konvenčnú udalosť na zábavný a interaktívny svet plný virtuálnych zážitkov.

OPPO INNO WORLD je virtuálnou scénou akcie OPPO INNO DAY 2021. Návštevníci OPPO INNO WORLD sa môžu k prezentáciám pripojiť na diaľku s vlastnými avatarmi. Naviac majú možnosť navštíviť všetky virtuálne výstavné haly. Pomocou nastaviteľných avatarov sa môžu návštevníci taktiež socializovať a vzájomne sa pozývať k lovu skrytých prekvapení, rozosiatych po virtuálnom svete. OPPO INNO WORLD bude plne prístupný od 14. decembra.

Pripojiť sa do OPPO INNO WORLD a vytvoriť si vlastného avatara je možné už teraz. V dňoch 14. a 15. decembra sa ďalej odhalia najnovšie technologické úspechy spoločnosti OPPO.

Viac informácií o OPPO INNO DAY 2021 na týchto stránkach.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.