Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ako prémiový partner prestížneho turnaja sprostredkuje OPPO zážitok a momenty z hry fanúšikom po celom svete

OPPO je už piatym rokom v rade prémiovým partnerom grandslamového turnaja Roland Garros, obľúbená tenisová udalosť sa koná od 22. mája do 11. júna v Paríži. Aj tento rok zachytí OPPO okamihy na kurte aj mimo neho pomocou svojich profesionálnych zobrazovacích technológií a prinesie tak nový zážitok z prestížneho turnaja tenisovým fanúšikom po celom svete.

Spolupráca spoločnosti OPPO s Roland Garros, ktorá je postavená na základoch zdieľaných hodnôt, oživila silné spojenie medzi technológiou a športom a vďaka tomu v posledných štyroch rokoch rozšírila zážitky z tohto športu po celom svete. OPPO využíva špičkové profesionálne zobrazovacie technológie na zachytenie športovcov, fanúšikov, aj atmosféry na ihrisku aj mimo neho.

Roland Garros je najprestížnejší antukový turnaj na svete. Profesionalita spoločnosti OPPO a jej schopnosť vytvárať produkty s pokročilými technológiami dokonale zodpovedajú profesionálnym výkonom, ktoré sú deň čo deň k videniu na kurtoch. OPPO sa teší, že spoločne s Roland Garros umožní fanúšikom lepšie sledovať, prežívať a zdieľať vzácne okamihy počas celého turnaja a že počas Roland Garros 2023 prinesie svetu kúzlo hry.

Počas turnaja bude OPPO opäť hostiť fotogalériu RG x OPPO, ktorá predstaví zaujímavé momenty zachytené najnovšími vlajkovými smartfónmi OPPO a to vrátane modelu OPPO Find N2 Flip. Prostredníctvom „snímky dňa“ bude OPPO každý deň turnaja prinášať fanúšikom najlepšiu snímku alebo galériu prostredníctvom digitálnych platforiem Roland Garros. V duchu svojho hesla „Inspiration Ahead“ bude OPPO úzko spolupracovať s Roland Garros, aby prostredníctvom svojich špičkových zariadení a technológií prinieslo do tenisu viac vášne a inšpirácie a zároveň umožnilo fanúšikom po celom svete si naplno užiť tohtoročný turnaj.

Značky: