Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť OPPO oznámila nové partnerstvo s hudobnou streamovacou platformou Spotify. Ich spoločným cieľom je vytvoriť celkom nový, jednoduchý a prispôsobiteľný hudobný zážitok na inteligentných telefónoch OPPO prostredníctvom najnovšieho operačného systému ColorOS 13, ktorý beží na Androide.

Vďaka plnej integrácii aplikácie Spotify s mnohými novými inteligentnými funkciami systému ColorOS 13, si teraz poslucháči môžu vychutnať hudbu, podcasty a audioknihy s jednoduchším prístupom a pohodlným ovládaním aplikácie Spotify na domovskej obrazovke svojho zariadenia OPPO.

Používatelia inteligentných zariadení OPPO s operačným systémom ColorOS 13, sa dočkajú jednoduchšieho prístupu k hudobnej aplikácii Spotify. Nové riešenie zahŕňa:

  • Smart Always-On-Display (AOD): AOD poskytuje poslucháčom služby Spotify nový spôsob, ako mať svoju hudbu, podcasty a audioknihy na dosah ruky. Používatelia služby Spotify môžu teraz len  pohľadom na AOD a dvojitým klepnutím na ovládací panel hudby zistiť, aký obsah Spotify práve prehráva bez toho, aby bolo nutné zariadenie otvoriť. Integrácia s AOD používateľom taktiež umožňuje ovládať prehrávanie ich obľúbeného zvukového obsahu zo služby Spotify a pristupovať k odporúčaniam obsahu Spotify – to všetko bez nutnosti odomykania zariadenia.
  • Shelf: Nová funkcia Shelf v systéme ColorOS 13 obsahuje vstavanú kartu Spotify, ktorá obsahuje odporúčanie obsahu na Spotify. Zároveň majú používatelia jednoduchým posunutím prstu prístup ku svojej obľúbenej hudbe v aplikácii Spotify.
  • Widgety na domovskej obrazovke: Na domovskú obrazovku systému ColorOS 13 možno pridať taktiež widget Spotify, ktorý zaistí rýchly a jednoduchý prístup k aplikácii.
  • Hodiny1: Integrácia s budíkom v aplikácii Hodiny v systéme ColorOS 13 umožňuje používateľom zobúdzať sa každé ráno s obľúbenými skladbami, zoznamami skladieb a podcastmi Spotify.

Naše partnerstvo so spoločnosťou Spotify predstavuje odhalenie nových možností operačných systémov pre inteligentné telefóny OPPO,“povedal Gary Chen, riaditeľ pre softwarové produkty spoločnosti OPPO. „Prostredníctvom inteligentných, používateľsky pohodlných funkcií, vyvinutých s našimi partnermi, prinášame používateľom inteligentnejší a efektívnejší operačný systém, ktorý im umožní tráviť viac času počúvaním hudby a s ďalšími najobľúbenejšími funkciami smartfónov OPPO.

Ian Geller, globálny riaditeľ pre rozvoj spotrebiteľského predaja v spoločnosti Spotify, dodal, že „v Spotify sa vždy snažíme ponúknuť našim používateľom ten najlepší zážitok z počúvania.“ Spojenie Spotify a OPPO má„pozdvihnúť zážitok zo služby Spotify prostredníctvom inteligentných funkcií systému OPPO ColorOS 13 a priniesť tak pridanú hodnotu stávajúcim aj novým zákazníkom oboch značiek,“ povedal Geller.

ColorOS 13 je najnovší operačný systém od spoločnosti OPPO. Používateľská nadstavba beží na systéme Android. Jednoduchý a pohodlný systém ColorOS 13 s akvamorfným designom obsahuje rad múdrych a inteligentných funkcií, medzi ktoré patria napríklad Multi-Screen Connect, Meeting Assistant, Smart AOD a Home Screen Management. Systém ColorOS, poskytuje exkluzívne, inteligentné a používateľsky prívetivé prostredie viac ako 500 miliónom aktívnych používateľov po celom svete. Je k dispozícii v 67 jazykoch, vrátane češtiny, angličtiny, francúzštiny, španielčiny alebo treba hindčiny.

Značky: