Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pôjde o jeden z prvých dostupných OEM operačných systémov založených na Androide 13

Spoločnosť OPPO predstavila dátum online akcie k uvedeniu svojho najnovšieho mobilného operačného systému ColorOS 13. OPPO veľmi úzko spolupracuje s tvorcami systému Android, aby mohli spoločne poskytnúť najlepší možný zážitok z používania operačného systému ColorOS.

Už na májovej konferencii Google I/O spoločnosť OPPO oznámila, že modely OPPO Find N a OPPO Find X5 Pro budú medzi prvými smartfónmi na svete, ktoré obdržia aktualizáciu na beta verzii systéme Android 13. ColorOS 13 integruje základné bezpečnostné funkcie aj funkcie na ochranu súkromia zo systému Android 13 a poskytuje podobné možnosti prispôsobenia ako prostredie Material You od spoločnosti Google.

ColorOS 13 obsahuje rad nových inteligentných funkcií, vyvinutých spoločnosťou OPPO, ktoré sú upravené tak, aby poskytli najlepší zážitok z používania veľkých displejov, zaistili bezproblémové prepojenie medzi viacerými zariadeniami a zvýšili produktivitu aj efektivitu. V operačnom systéme bude taktiež predstavený celkom nový design, ktorý zaistí prehľadné, pohodlné a plynulé používanie systému Android.

Ďalšie informácie o systéme ColorOS 13 bude možné získať 18. augusta o 13.00 na oficiálnom predstavení systému ColorOS 13 na YouTube a Twitteru.

Značky: