Operátor pridal ďalší benefit pre svojich zákazníkov.

Služba Navzájom zadarmo umožňuje už 15 mesiacov bezplatne volať a posielať SMS a MMS správy v rámci skupiny piatich ľudí. Orange teraz rozširuje ponuku služby o ďalší benefit a umožňuje získať pevný internet zadarmo (počas 12 mesiacov) alebo so zľavou do výšky 7 EUR.

Benefit si môže aktivovať každá skupina, ktorej spoločná fakturácia je aspoň 50 EUR (t.j. v priemere 10 EUR na osobu v prípade skupiny 5 osôb). V takom prípade získa zakladateľ skupiny možnosť aktivovať si pevný internet DSL mini, ktorý dostane na prvých 12 mesiacov bezplatne. Prípadne si môže vybrať akýkoľvek iný pevný internet z ponuky Orangeu a získa ho so zľavou do výšky 7 eur. Benefit vám sprístupnia na ktoromkoľvek predajnom mieste Orangeu. Jedinou podmienkou je dodržať požadovanú minimálnu výšku mesačnej faktúry.

Operátor prezradil, že bezplatný internet môže už teraz využívať viac ako 70 tisíc skupín, ktoré si vytvorili používatelia služby Navzájom zadarmo.

Zdroj: Orange

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit