Nový program rozširuje existujúce portfólio domáceho 4G internetu.

Domáci 4G internet od Orangeu je poskytovaný cez 4G sieť a je určený najmä pre tých, ktorí bývajú v lokalitách bez prístupu k optickému alebo inému spoľahlivému internetovému pripojeniu.

Operátor rozšíril portfólio tejto služby o nový program Home Basic 4G. Ten ponúka rýchlosť sťahovania dát až do 15 Mbit/s a odosielanie dát rýchlosťou do 1 Mbit/s. Služba obsahuje 60 GB predplatených dát mesačne plnou rýchlosťou, následne sa pripojenie spomalí na 128 kbit/s.

Home Basic 4G je dostupný už od 10 eur mesačne pri 24-mesačnej viazanosti a pri objednaní cez e-shop Orangeu môžete získať službu na 1 mesiac zadarmo.

Ďalšie dáta plnou rýchlosťou si môžete dokúpiť

Orange tiež oznámil, že pri dvojročnej viazanosti programu Home Optimal 4G navýši mesačný objem dát na 150 GB. K dispozícii je aj doplnková služba Zvýšený objem prenesených dát, ktorá umožní navýšiť mesačný objem dát až na 300 GB.

Za navýšenie o 240 GB k programu Home Basic 4G si Orange účtuje 10 eur. Navýšenie o 150, resp. 240 GB k variantu Home Optimal 4G je spoplatnené 5 eurami.

Pripojenie do internetu vám bude fungovať aj po vyčerpaní predplatených dát. Surfovať môžete ďalej bez ďalších poplatkov, rýchlosť pripojenia sa spomalí na 128 kbit/s.

Aktuálna ponuka Domáceho 4G internetu od Orangeu:

Program služby Domáci 4G internetHome Basic
4G
Home Optimal
4G
Home Premium
4G
Maximálna teoreticky dosiahnuteľná rýchlosť sťahovania/odosielania dát15/1
Mbit/s
15/2
Mbit/s
30/3
Mbit/s
Základný objem predplatených dát plnou rýchlosťou60 GB60 GB/
150* GB
300 GB
Mesačný poplatok10* €15* €20* €

*platí pri 24-mesačnej viazanosti

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange predstavil nové dátové paušály. Ponúknu až 55 GB dát

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit