Prvý júlový víkend bude už tradične patriť najväčšiemu slovenskému letnému festivalu Pohoda.

Festival Pohoda na Slovensku je už dobre známy tým, že nie je len o hudbe, ale aj o spájaní ľudí. Orange, ako hlavný partner festivalu, sa rozhodol toto posolstvo spájania ešte viac zvýrazniť.

Nadchádzajúca Pohoda sa bude niesť v duchu prívlastku „giga“. Veľké veci budú môcť zažiť nielen ľudia na trenčianskom letisku, ale vďaka pokrytiu 4G sieťou aj tí, ktorí sa Pohody 2017 osobne nezúčastnia.

Internet aj živé prenosy

Súčasťou tohtoročnej Pohody bude spoľahlivé pokrytie 4G sieťou a free Wi-Fi zóny, ktoré budú rozmiestnené na viacerých miestach festivalu.

Pre všetkých zákazníkov Orangeu tu bude pripravený bonus v podobe 1 GB mobilných dát zadarmo. Tí po prekročení vstupných brán festivalu dostanú automaticky SMS notifikáciu, ktorá ich navedie, ako si môžu jednoducho aktivovať benefit zaslaním bezplatnej SMS v správnom tvare. Detailné informácie o ponuke sú dostupné TU.

V prípade, že si koncerty nebudete môcť pozrieť na vlastné oči, vypočuť si ich budete môcť prostredníctvom živých prenosov z Orange stageu v sekcii Orange Music Live  na oficiálnom YouTube kanáli Orange Slovensko. Nebudú chýbať ani živé vstupy, diskusie a stále nové fotografie.

Vyhrajte lístky na Pohodu

Orange tento rok pripravil veľkú novinku. Pár dní pred začiatkom festivalu si budú môcť fanúšikovia facebookovej stránky operátora vychutnať cez live stream takzvané Vítanie slnka, ktoré je spojené s koncertom kapely Puding Pani Elvisovej. Fanúšikovia, ktorí sa zobudia o 5 hodine ráno a počas live streamu napíšu do komentára, koho by zobrali na Pohodu a k tomu prezradia aj názov kapely, na ktorú sa najviac tešia, môžu vyhrať vstupenky na Pohodu aj s ubytovaním.

Pre návštevníkov Pohody je pripravené oveľa viac – relax, zábava a praktické služby (napr. 24hodinový servis v nabíjačkárni) v Orange zóne, Orange Roller Disco, diskusie na dôležité témy, giga kreslo či ping-pong v giga štýle.

Nebude chýbať ani špeciálna festivalová aplikácia Pohoda 2017 powered by Orange pre Android a iOS, ktorá návštevníkom uľahčí orientáciu na festivale a poskytne aktuálne informácie, prípadne festivalový SMS servis.

Google Play
App Store

Stiahnite si oficiálnu aplikáciu Pohoda pre Android a iOS