Do portfólia od dnešného dňa pribudlo šesť zaujímavých zariadení. 

Operátor do ponuky zaradil dva nové notebooky od Lenova na prácu aj učenie, prémiový tablet Apple iPad Air, bezdrôtový ovládač Sony DualSense pre konzolu PlayStation 5, ako aj obľúbený, no počtom kusov limitovaný iPhone 6S. 

Pre zákazníkov, ktorí nehľadajú mainstream, Orange ponúka aj veľmi dobre vybavený smartfón OnePlus Nord N100 s kvalitnými bezdrôtovými slúchadlami.

Cenovo najdostupnejší smartfón OnePlus s bezdrôtovými slúchadlami

Pokiaľ hľadáte dostupný, no stále dobre vybavený smartfón, Orange poteší s modelom Nord N100 od OnePlus. Tento telefón ponúka vysoký výkon, 6,52-palcový displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz, podporu rýchleho nabíjania (18W) a 5000 mAh batériu. K telefónu za 169 eur môžete navyše zadarmo získať aj bezdrôtové slúchadlá Bullets Wireless Z

Orange myslel aj na fanúšikov značky Apple a do ponuky v limitovanom počte zaradil aj Apple iPhone 6S 32 GB v striebornej farbe za bezkonkurenčnú cenu 319 eur. 

Notebooky a tablet na prácu aj zábavu

Na prácu a štúdium na diaľku, Orange do ponuky zaradil aj dva cenovo dostupné notebooky. Na výber je buď kompaktnejší Lenovo IdeaPad 3 14IIL05 za 409 eur alebo model strednej triedy Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 za 579 eur

Viac voľného času je možné využiť aj na hranie hier alebo sledovanie videí. Orange preto portfólio zariadení rozšíril aj o najnovší high-end tablet Apple iPad Air 256 GB 2020 v čiernej Space Grey farbe za 989 eur. Do ponuky bol tablet zaradený v jednej z najvyšších dostupných konfigurácií, vo verzii Cellular s možnosťou pripojenia k mobilnému internetu. 

Poslednou novinkou, ktorá je určená pre majiteľov hernej konzoly PlayStation 5, je bezdrôtový diaľkový ovládač Sony PS5 DualSense Wireless Controller za 69 eur.

Všetky zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať či už s paušálmi Go na splátky už od 1 eura, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Všetky zariadenia je možné zakúpiť bezpečne z pohodlia domova cez Orange eshop.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Extra ponuka v Telekome: Tieto 4 smartfóny teraz kúpite výhodnejšie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.