Podmienkou je viazanosť na 24 mesiacov.

Orange spustil od 4. septembra 2023 akciovú ponuku na služby pevného internetu a televízie. Pokiaľ si aktivujete niektorý z programov pevného optického internetu od úrovne Optimal a vyššie (samostatne alebo spolu s Orange TV) a s viazanosťou na 24 mesiacov, počas prvých 6 mesiacov získate 100 % zľavu z mesačného poplatku za internet, resp. internet a televíziu.

Ponuka platí aj pre existujúcich zákazníkov pri zvýšení ich aktuálneho programu pevného internetu. Súčasťou ponuky je bezplatná inštalácia pre nových zákazníkov.

Orange ponúka niekoľko programov pevného internetu – Basic  za cenu 11 eur, Optimal za 16 eur, Premium za 21 eur a Top za 26 eur. 100 % zľava na pol roka sa týka programov od úrovne Optimal a vyššie.

V balíku Love ešte výhodnejšie

Pokiaľ využívate aj niektorý z vybraných mobilných paušálov, môžete ušetriť ešte viac, ak si paušál spojíte s pevnými službami do balíku Love. Okrem extra zľavy na mesačný paušál môžete získať aj ďalšie benefity, ako napríklad dvojnásobok dát v paušále, balíčky televíznych programov bezplatne a podobne (viac informácii o výhodách Love nájdete TU).

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit