Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Orange opäť rozširuje svoje portfólio zariadení. V jeho ponuke pribudla cenovo dostupnejšia FE verzia populárnej vlajkovej lode Samsung, vyhľadávaný robotický vysávač, herná konzola či praktický tablet.

Prvou novinkou je 5G smartfón Samsung Galaxy S23 FE, dostupný v tmavošedej a fialovej farbe, ktorý ponúka skvelé spojenie špičkových technológií a atraktívneho dizajnu za dostupnú cenu. Tento model má 128 GB úložisko, výkonný procesor a dostatočne veľkú batériu s kapacitou 4500 mAh s možnosťou superrýchleho aj bezdrôtového nabíjania. Zákazníkov určite poteší aj odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68. Cenovo dostupná verzia za 699 eur je ideálna pre milovníkov kvalitných fotografií, ktorí hľadajú skvelý pomer ceny a výkonu.

Ponuka sa rozrástla aj o ďalšie smart zariadenie – vysoko hodnotený robotický vysávač Roborock S8 v bielej farbe, ktorý sa stane výkonným pomocníkom v každej domácnosti. Vyznačuje sa silným sacím výkonom až 6000 Pa, ktorý reguluje podľa typu povrchu. Vďaka sonickým vibráciám dokáže okrem vysávania aj efektívne mopovať, navyše s inteligentným senzorom rozozná typ povrchu a na koberci mop automaticky nadvihne. Koberec tak zbytočne nenavlhne. Je možné ho ovládať nielen prostredníctvom aplikácie Roborock, ale aj hlasom cez Amazon Alexa, Google Home a Siri v zariadeniach Apple. Špičkový robotický vysávač Roborock S8 v bielej farbe je dostupný za 599 eur.

Herných fanúšikov iste poteší Sony Playstation 5 Slim za cenu 609 eur. Prichádza s tenším dizajnom, ale zachováva všetky funkcie a výkon klasického PS5. Oproti klasickej verzii má však väčšiu vnútornú pamäť, a to až 1 TB SSD, ktorá zabezpečí bleskurýchle načítavanie hier. PS5 Slim podporuje hranie v rozlíšení 4K aj HDR. Ponúka tiež spätnú kompatibilitu s hrami pre PS4 a vylepšený zážitok vďaka funkcii Game Boost.

Orange rozšíril aj ponuku tabletov. Aktuálne do nej pribudol Samsung Galaxy Tab A9 LTE 128 GB s 8,7-palcovým LCD displejom, ktorý beží na operačnom systéme Android 13. Srdcom tabletu je osemjadrový procesor spolu s 8 GB RAM, vďaka ktorým si poradí aj s náročnejšími úlohami. Ponúka 128 GB vstavanej pamäte, rozšíriteľnej pomocou micro-SD karty. Jeho kompaktné rozmery a výkon ho robia skvelým spoločníkom pre prácu i zábavu, vďaka pripojeniu 4G/LTE a Wi-Fi je však ideálny aj na cesty. Cena tabletu je 269 eur.

Nové zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať s Paušálmi Plus, Yoxo Paušálom alebo Pro Biznis paušálmi na splátky od 1 eura, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Zariadenia si zákazníci môžu zakúpiť bezpečne z pohodlia svojich domovov aj cez Orange e-shop.

Zoznam nových zariadení:

Mobilné telefóny
Samsung Galaxy S23 FE 128 GB graphite699 eur
Samsung Galaxy S23 FE 128 GB violet699 eur
Smart zariadenia
Roborock S8 White599 eur
Sony Playstation 5 Slim609 eur
Tablet
Samsung Galaxy Tab A9 LTE 128 GB Graphite269 eur

Zároveň, viacero zariadení z dielne Apple, ako napríklad Apple iPhone 14 Plus, či Apple iPhone 14 Pro alebo Xiaomi 11T Pro a mnohé ďalšie za zvýhodnené ceny, ktoré sa už v minulosti objavili v ponuke Orangeu, pribudlo dnes do limitovanej dopredajovej ponuky.