Nekonečné volania, 4 GB mobilných dát, rýchly pevný internet a digitálna televízia v jednom balíku spolu s dotáciou na zariadenia až do výšky 540 eur.

Love je nová ponuka Orangeu s vopred nakombinovanými balíkmi mobilných a pevných služieb, ktoré sú určené pre rodiny. Operátor konštruoval nové balíky tak, aby sa oplatilo mať služby pre celú rodinu od jedného operátora v jedinom balíku. Aspoň podľa jeho slov.

Balík služieb Love sa bude dať objednať od 22. septembra 2017 a obsahuje hlasový paušál s nekonečnými volaniami na Slovensku a do celej EÚ, pevný internet a digitálnu televíziu.

Love je rozdelený na tri úrovne Premium, Optimal a Basic, ktoré sa odlišujú rýchlosťou internetu a digitálnou TV. Orange v závislosti od dostupnej technológie na zvolenej adrese poskytuje používateľom riešenia na optike alebo fixné LTE pripojenie v 4G sieti. V prípade optiky je k dispozícii aj voliteľná optická televízia.

Nové balíky Orange Love

Každý z balíkov Love tiež obsahuje mobilný paušál s nekonečnými volaniami do všetkých sietí na Slovensku a v EÚ, 500 voľných minút pre volania zo Slovenska do krajín EÚ, USA, Kanady a neobmedzené SMS. Súčasťou je aj 4 GB balíček dát, ktorý môžete využiť na Slovensku aj v EÚ.

Ku každému balíku Love je možné aktivovať až tri ďalšie hlasové paušály, pričom si môžete vybrať z dvoch programov v cene 25 eur (Love Family) alebo 8 eur (Love Kids). V prvom prípade získate paušál s nekonečnými volaniami, správami, 4 GB dátami. Love Kids za poplatok 8 eur obsahuje 100 minút, 100 SMS a 100 MB, ktoré sa dajú využiť v SR a EÚ. Ďalšie hlasové paušály je možné aktivovať k balíku Love aj dodatočne.

Takže si to zhrňme. Love je balík, ktorý obsahuje 1 mobilný paušál a 1 pevný internet s voliteľnou digitálnou televíziou za 1 mesačný poplatok. V prípade záujmu si môžete k tomuto balíku aktivovať až 3 ďalšie hlasové paušály, pričom si môžete vybrať z dvoch programov – Love Family alebo Love Kids. Výška dotácie na zariadenia je závislá od toho, aký balík Love a prípadné doplnkové paušály si vyberiete a či si ich všetky aktivujete naraz.

Ceny a zloženie jednotlivých paušálov Love:

Love Basic 

Love Optimal

Love Premium

Na článku spolupracoval Ondrej Macko

Prečítajte si aj:

Orange bude ponúkať Netflix. Aj na Slovensku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit