Už sme predstavili vianočnú ponuku od operátora Orange určenú pre bežných používateľov. Na vylepšenia paušálov a nádielku vianočných benefitov sa však môžu tešiť aj biznis zákazníci.

Vylepšené paušály Go Biznis

Aj každému biznis zákazníkovi (novému alebo existujúcemu) Orange automaticky vylepší hlasový paušál. Všetci zákazníci hlasových paušálov od Go Biznis 10 € až po Go Biznis 100 € tak budú môcť využívať viac za nezmenenú cenu. V každom z paušálov Orange zvýši objem predplatených dát, rovnako aktivuje niektorý z Nonstop balíkov zadarmo a tiež si ako biznis používateľ môžete nespotrebované dáta preniesť do ďalšieho obdobia. Podrobnosti pre biznis používateľov nájdete na stránke www.orange.sk/biznis.

Bonus do 100 € aj pre podnikateľov

Bonus až do výšky 100 € na vybrané zariadenia, ktorý bol predstavený pre bežných používateľov rovnako platí aj pre biznis zákazníkov a to s balíkom služieb Love pre podnikateľov. Na výber je tak až 40 druhov smart zariadení , na ktoré je možné tento bonus využiť.

Viac o Orange Vianoce 2020

Orange vylepšuje paušály Go a rozdáva dáta: Nemusíte pohnúť ani prstom

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.