Dopĺňajú existujúce portfólio balíčkov.

Orange predstavil koncom októbra minulého roka dátové balíčky, ktoré obsahujú neobmedzené dáta pre určitú skupinu aplikácií. V pôvodnej ponuke boli neobmedzené dáta pre vybrané četovacie aplikácie za cenu 2 eurá mesačne a pre sociálne siete za 4 eurá. K dispozícii sú aj balíčky pre hudobné aplikácie za 6 eur a pre video aplikácie za 10 eur.

Orange teraz rozširuje ponuku neobmedzených dátových balíčkov o dva prídavky. Novinky sa nazývajú Nonstop Navigácia a Nonstop Hry a každý z nových balíkov je k dispozícii za mesačný poplatok vo výške 4 eurá. Balíky ponúkajú neobmedzené dáta pre nasledujúce aplikácie:

Dátový balík nonstop Navigácia obsahujeDátový balík nonstop Hry obsahuje
Google Maps

Waze – GPS, mapy, doprava a živá navigácia

Apple Maps

Sygic GPS Navigation

Sygic Truck Navigation

Sygic Car Navigation

Sygic Professional Navigation

Sygic Voucher Edition

Pokemon Go

Clash Royale

Diggy’s Adventure

Seaport

TrainStation

Emporea

Epic Evolution

mesačný poplatok 4 €mesačný poplatok 4 €

Viac balíkov so zľavou, bezplatný balík pre Love

Používatelia si môžu aktivovať aj viac neobmedzených balíkov, pričom celkový mesačný poplatok za ich používanie sa znižuje o 1 eur za každý ďalší balík. Pri aktivácií dvoch balíčkov dostanete zľavu 1 euro, pri používaní troch balíčkov je zľava vo výške 2 eur atď.

Orange takisto rozdáva ľubovoľný nonstop dátový balík na obdobie 12 mesiacov zadarmo, ak si aktivujete balík služieb Love 40, 50 alebo 60.

Informácie o všetkých nonstop dátových balíkoch aj so zoznamom aplikácií, ktoré sú v nich zahrnuté, nájdete na webe Orangeu.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange predstavil vianočnú ponuku: Dáta zadarmo, neobmedzené balíčky a ročné predplatné Ligy majstrov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit