Operátor láka aj na predplatenie balíkov služieb Love.

Orange predstavil vianočnú ponuku pre rok 2018. Darčeky a akciové ponuky pripravil v rámci mobilných paušálov, televíznych služieb a tiež aj balíkov služieb Love. Ich platnosť je od 26. októbra 2018.

Vianočným darčekom pre všetkých členov skupiny Navzájom zadarmo sú 2 GB dát a to na 12 mesiacov pre zakladateľa skupiny a 6 mesiacov pre členov skupiny. Týka sa to všetkých paušálov, jedinou podmienkou je byť členom skupiny Navzájom zadarmo. Aktivácia benefitu je jednoduchá, stačí poslať SMS na 969 s textom 2GB.

Navzájom zadarmo ponúka neobmedzené volania a SMS správy v rámci skupiny a od 26. 10. 2018 aj 2 GB na 6 až 12 mesiacov

Neobmedzené balíčky pre vybrané aplikácie

Novinkou pre používateľov mobilných paušálov sú neobmedzené dátové balíčky pre určité skupiny aplikácií. Orange bude ponúkať neobmedzené dáta pre vybrané četovacie aplikácie za cenu 2 eurá mesačne a pre sociálne siete za 4 eurá. K dispozícii budú aj balíčky pre hudobné aplikácie za 6 eur a pre video aplikácie za 10 eur.

Môžete si zakúpiť aj viacero balíčkov, pri ich kombinácii sa aplikuje zľava vo výške 1 eura pre 2 balíčky, 2 eur pre 3 balíčky a 3 eur pre všetky 4 balíčky. Všetky neobmedzené balíčky obsahujú aj porciu dát, ktorú je možné ľubovoľne využiť v roamingu. Objem dát je 500 MB, 1100 MB, 1600 MB, 2800 MB pre video balíček.

Neobmedzené dátové balíčky je možné podľa potreby kombinovať

Orange Šport zadarmo aj predplatné Ligy majstrov do konca sezóny

V prípade televíznych služieb láka Orange darčekom vo forme 2-ročného predplatného exkluzívneho športového TV kanálu Orange Šport zadarmo. A ak by ste si chceli aktivovať optickú televíziu s internetom, operátor v rámci vianočnej akcie ponúka až 6 mesiacov používania služby zadarmo. Platí to pre nákup cez internet, pri nákupe cez predajňu získate služby zadarmo na 5 mesiacov.

Orange sa tiež rozhodol poskytovať Orange TV cez internet ako doplnkovú službu zadarmo k optickej a satelitnej Orange TV, pokiaľ máte aspoň jeden prémiový balíček. Ich cena začína od 4 eur. Bez prémiového balíčka je služba dostupná voliteľne za poplatok 2 eura.

Operátor pripravil aj atraktívny darček pre všetkých futbalových fanúšikov. V predajniach Orangeu si budete môcť zakúpiť predplatné Ligy majstrov do konca sezóny 2018/2019 za poplatok 19 eur. K dispozícii bude 5000 kusov darčekovej karty.

Tip na vianočný darček: Karta na sledovanie Ligy majstrov do konca sezóna 2018/2019 za 19 eur

Balíky Love takmer pre každého a s novými benefitmi

Balíky Love si najnovšie môžete aktivovať aj v kombinácii so satelitnou televíziou a fixným 4G internetom. Orange pre nových aj existujúcich používateľov týchto balíkov, ktorých mesačný poplatok je vo výške minimálne 50 eur, pripravil tri odmeny za vernosť. Môžete si o 6 mesiacov skôr vymeniť nový mobil, zdieľať dáta s ďalšími troma členmi domácnosti a získať dvojnásobný kredit pri dobití Prima karty.

Vo vianočnej kampani nechýbajú ani nové dotované zariadenia, ktoré si môžete zobrať k hlasovému paušálu a balíkom Love. Novinkou je robotický vysávač Samsung PowerBot, smart kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter či kamera Logitech Circle 2. A nechýba ani bonus za prenos čísla a to vo výške 150 eur pre odporúčajúceho aj nového zákazníka alebo vo forme 40 GB dát pre oboch. Bonus sa rozloží do 20 mesiacov.

Balíky Love v pokrytí optiky:

Balíky Love mimo pokrytia optiky:

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Vianoce v Telekome: Takáto je vianočná ponuka pre rok 2018

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit