TV kanál Orange Sport vzniká v spolupráci s O2 Czech Republic, začne vysielať v auguste.

Orange čoskoro spustí nový TV kanál Orange Sport, ktorý podľa operátora prinesie v nasledujúcich sezónach špičkový športový obsah vrátane Ligy majstrov. Ligu majstrov bude Orange vysielať od augusta 2018 minimálne počas nasledujúcich troch sezón, teda do sezóny 2020/2021.

Nový kanál bude od spustenia dostupný pre všetkých zákazníkov Orangeu, pričom operátor chce sprístupniť ligu šampiónov ešte väčšiemu počtu slovenských divákov, ako tomu bolo doteraz. Partnerom Orangeu je spoločnosť O2 Czech Republic, ktorá je pre nasledujúce tri sezóny výhradným držiteľom kompletných práv na futbalovú Ligu majstrov UEFA na českom i slovenskom trhu.

Okrem živých prenosov zápasov Ligy majstrov so slovenským a českým komentárom budú vysielanie tvoriť zostrihy zápasov, štúdio, rozhovory a ďalší športový obsah. Pribudnú tiež nové možnosti, ako sledovať digitálnu televíziu od Orangeu – okrem TV aj na počítači a mobilných zariadeniach.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Orange prináša nové balíky Love. Obsahujú mobilný paušál a pevný internet s televíziou (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit