Nazýva sa Orange ďakujem.

Orange spustil pre svojich verných firemných zákazníkov nový vernostný program Orange ďakujem. Prináša viaceré výhody – napríklad lacnejšie tankovanie, výhodnejší nákup zariadení od Orangeu a ďalšie benefity od zmluvných partnerov.

Zákazníci s ním získavajú vernostnú biznis kartu s partnerskými zľavami, ktoré im majú pomôcť či spríjemniť ich podnikanie. Vernostná biznis karta je dostupná vo fyzickej aj digitálnej podobe prostredníctvom jednoduchého naskenovania do aplikácie Stocard.

Výhody programu Orange ďakujem môžu čerpať všetci biznis zákazníci, ktorí majú pridelený identifikátor IČO a sú s Orangeom aspoň 12 mesiacov.

Vernostný program ponúka možnosť využiť benefity z rôznych oblastí – od zliav na zariadenia, cez účtovný softvér až po lacnejšie čerpanie paliva. Zákazník konkrétne získa:

  • Zľava na palivo na čerpacích staniciach Shell (až do výšky 4 centy/liter) a 10% zľava na umývanie či prevádzkové kvapaliny – uplatnenie zliav formou špeciálnej Shell karty od Orangeu.
  • Zľava 5 % na nákup zariadení Samsung v Orangei
  • Zľava 10% na nákup zariadení Huawei v Orangei
  • Zľava 15% na e-shopový nákup produktov od firmy Hour
  • Zľava 20% na e-shopový nákup produktov od firmy Kávomaty

Podrobnosti nájdete aj na https://www.orange.sk/biznis/orange-dakujem.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Dôležité: Orange začne migrovať svojich zákazníkov na paušály Go

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit