Máte starý paušál? Orange vám ho zmení na nový paušál Go.

Orange oznámil, že od 1. júla 2020 začne postupne migrovať svojich zákazníkov na nové paušály Go. Táto zmena sa týka všetkých používateľov so staršími paušálmi.

Operátor v tlačovej správe oznámil, že bude postupne rušiť všetky paušály a zákazníkom so staršími paušálmi bude meniť ich paušály na paušály Go. Tie bude operátor vyberať svojim zákazníkom na mieru presne podľa toho, aké služby využívajú a akú majú spotrebu. Orange suľbuje aj ponuku pre zákazníkov s paušálmi s poplatkami 0 a 1 euro, ktorú včas predstaví.

Orange tiež v tlačovej správe zdôrazňuje, že jeho zákazníci budú môcť využívať služby a komunikovať so svojimi blízkymi, tak ako boli doteraz zvyknutí. Vyskúšanie si nového paušálu Go nepredstavuje žiadny záväzok a v prípade, že zákazníkom budú vyhovovať iné služby, môžu svoj paušál zmeniť za iný v rámci aktuálnej ponuky. Všetky dôležité informácie týkajúce sa zmeny paušálov nájdu zákazníci aj na stránke www.orange.sk/zmena.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange vynovil paušály Go. Pozrite si aktuálnu ponuku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit