Nová biznis služba sa nazýva eKasa Internet.

Orange reaguje na novú povinnosť podnikateľov, ktorí musia do konca júna 2019 pripojiť svoje pokladnice do online portálu finančnej správy eKasa. Operátor preto začal ponúkať službu eKasa Internet, ktorá bude dostupná v troch veľkostiach.

Na výber sú balíky eKasa Internet 100, eKasa Internet 200 a eKasa Internet 600 s rôznym objemom predplatených dát plnou rýchlosťou – 100, 200 alebo 600 MB. Po ich vyčerpaní je internet stále k dispozícii, avšak s nižšou prenosovou rýchlosťou 128 kbit/s, ktorá stále umožní odosielanie pokladničných dokladov do systému eKasa. Služba tak ponúka neobmedzenú komunikáciu s finančnou správou aj po prečerpaní základných dát zahrnutých v balíku.

Najnižší balík eKasa Internet 100 za 3 eur mesačne je vhodným riešením pre základné pokladne, teda najmä pre živnostníkov a malé prevádzky. eKasa Internet 200 stojí mesačne 4 eur a uspokojí väčšie obchodné prevádzky a najvyšší balík eKasa Internet 600 za 6 eur mesačne je ideálny pre softvérové pokladne (POS cloudové riešenie a prístupy).

Všetky balíky sú dostupné bez viazanosti a bez vstupných poplatkov. K internetovému paušálu sú k dispozícii Wi-Fi routery, konkrétne  HUAWEI E5573CS (1,7 eur mesačne alebo jednorazovo 39 eur) alebo HUAWEI B311s (3 eur mesačne alebo jednorazovo za 70 eur). Orange vie pomôcť aj s výberom registračnej pokladne.

Služba eKasa Internet od Orangeu podporuje všetky typy mobilného pripojenia (4G/3G/2G) a je tak dostupná pre 99,8% obyvateľov a podnikov na Slovensku. Pre službu eKasa je tiež možné využiť aj akékoľvek fixné pripojenie od Orangeu – či už Internet na optike, Domáci či Firemný 4G internet alebo DSL internet.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange rozšíril ponuku neobmedzených dátových balíkov. Sú zamerané na hry a navigačné aplikácie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit