Orange prichádza s novou ponukou svojich hlasových paušálov.

Nové paušály Go začínajú na mesačnom poplatku 5 eur. Od hranice 20 eur obsahujú nekonečné volania a správy. Nekonečné volania získajú používatelia nielen v rámci Slovenska, ale aj do celej Európskej únie, USA a Kanady. Orange tiež tvrdí, že pridal viac dát pre všetkých. Posúďte sami:

Go 5 €Go 10 €Go 20 €Go 30 €Go 40 €Go 65 €
Nekonečné volania v sieti Orange1 vybrané číslo3 vybrané čísla
Volania v rámci SR, celej EÚ a do USA a Kanady50 min100 minNekonečnoNekonečnoNekonečnoNekonečno + Svet
SMS/MMS v rámci SR, celej EÚ a do USA a KanadyNekonečnoNekonečnoNekonečnoNekonečno  + Svet
Predplatené dáta v paušále (stop po prečerpaní)100 MB v SK/EÚ250 MB       v SK/EÚ1 GB      v SK/EÚ4 GB           v SK/EÚ10 GB        v SK/EÚ20 GB       v SK/EÚ
Mesačný poplatok5 €10 €20 €30 €40 €65 €

Vynovené paušály Orange Go

Navzájom zadarmo pre paušály s mesačným poplatkom už od 15 eur

Ak sa rozhodnete pre paušál Go 10 €, Orange vám dá špeciálnu ponuku. Za mesačný doplatok 5 eur môžete získať nekonečné volania v sieti Orange. Okrem toho získate aj možnosť vytvoriť si skupinu Navzájom zadarmo, v ktorej si môže navzájom zadarmo volať až 5 jej členov bez ohľadu na paušál, aký vlastnia. Taktiež si môžete za 3 eurá aktivovať aj balík 100 minút na volania do všetkých sietí na Slovensku a v Európskej únii.

Operátor bude tiež ponúkať dodatočný dátový balíček a to v cene 200 MB za 1 euro, 1 GB za 4 eurá a 2 GB za 6 eur. Jednotlivé balíčky sú navzájom kombinovateľné a navyše sa dáta z nich dajú aj zdieľať. Používatelia s najnižšími paušálmi budú mať k dispozícii aj SMS balíčky a to Balík 100 SMS/MMS za 1 euro a Nekonečno SMS/MMS za 2 eurá.

Nové paušály Go sa zároveň stali automatickou súčasťou vynovenej ponuky balíkov Love Fiber, ktorá je platná od 5.9.2018. Hlasový paušál Go, pevný optický internet a televíziu na optike od Orangeu môžete získať v jednom balíku už od 30 eur mesačne. V rámci balíka Love Fiber môžete tiež získať až osemnásobok, resp. dvojnásobok dát v mobile s paušálom Go a to až do 20 GB dát mesačne. Operátor tiež rozdáva bonus v podobe dotácie na mobilný telefón až do výšky 240 eur a balík HBO a Orange Sport na 3 mesiace ako darček.

Go paušály aj pre biznis zákazníkov

Orange upravuje svoju ponuku paušálov aj pre biznis zákazníkov. Tí si môžu vybrať z ponuky Go Biznis paušálov v rozpätí s mesačným poplatkom od 10 eur do 150 eur. Okrem všetkých výhod a doplnkových služieb, ktoré sú súčasťou Go paušálov, s Go Biznis paušálmi môžete získať zľavu na nový telefón až do výšky 900 eur, ešte výhodnejšiu komunikáciu aj v zahraničí mimo EÚ vo vybraných krajinách sveta, ako aj do 3 GB dát na surfovanie vo vybraných krajinách sveta.

Podrobné detaily o biznisových paušáloch nájdete na webových stránkach Orangeu.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/orange-tv-a-orange-sport-vsetko-co-potrebujete-vediet-o-vynovenej-tv-sluzbe-a-o-sledovani-ligy-majstrov/185976

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté