Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

GeForce NOW minulý týždeň prekročila hranicu 1 000 hier v katalógu a naďalej sa snaží o ďalšie ukazovatele.

Tentoraz sa ponuka rozširuje o 11 titulov, z ktorých 4 sú úplne nové.

  • Orcs Must Die! 3 (novinka v službe Steam, 23. júla)
  • Cris Tales (novinka v službe Steam a obchode Epic Games Store, 20. júla)
  • Death’s Door (novinka v službe Steam, 20. júla)
  • Warhammer 40 000: Battlesector (novinka v službe Steam a obchode Epic Games Store, 22. júla)

Najpopulárnejšie meno na aktuálnom zozname – Orcs Must Die! 3 (Steam) – láka hráčov na nový príbeh, ktorý sa odohráva 20 rokov po predchádzajúcej hre. Opäť bude cieľom použiť všetky možné prostriedky na zastavenie masívnych hord orkov, ktoré napádajú pevnosť hráča. Okrem hry pre jedného hráča bude k dispozícii aj kooperatívny multiplayer a nekonečný režim pre najlepších hráčov. Režim Scramble zasa postaví hráčov proti vyvíjajúcim sa nepriateľom. V tomto dieli sa tiež vydáme na oblohu v bitkách s lietajúcimi orkami.

GeForce NOW umožňuje hrať počítačové hry z populárnych služieb Steam, Epic Games Store a GOG na kompatibilných zariadeniach. Na plnohodnotnú počítačovú verziu nepotrebujete drahú zostavu, stačí vám dobré internetové pripojenie a starší notebook, Chromebook, SHIELD TV alebo iné zariadenie so systémom Android alebo iOS.

Sme radi, že si naši hráči môžu vychutnať všetku akciu a všetkých orkov na akomkoľvek zariadení kompatibilnom s GeForce NOW,“ povedal Patrick Hudson, generálny riaditeľ vývojárskej spoločnosti Robot Entertainment. „Je skvelé, že hráči nemusia mať výkonné zariadenia a môžu sa pustiť do PC verzie hry s výkonom, ktorý rozdrví orkov.

Tento týždeň si môžete vybrať aj temné JRPG Cris Tales (Steam a Epic Games Store), sci-fi stratégiu Warhammer 40,000: Battlesector (Steam a Epic Games Store), nezávislé akčné RPG Death’s Door (Steam), MMO World of Warplanes plné leteckých bojov (Steam) a akčný horor Alan Wake’s American Nightmare (Epic Games Store).

Úplný zoznam noviniek z tohto štvrtka GFN:

Celý blog nájdete TU: https://blogs.nvidia.com/blog/2021/07/22/geforce-now-thursday-july-22/

Značky: