Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najrýchlejšie rastúca sieť čerpacích staníc na Slovensku posilňuje svoje mediálne zastúpenie. Spoločnosť ORLEN bude svoje aktivity komunikovať priamo z Bratislavy prostredníctvom nového tlačového hovorcu pre slovenský trh.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019 otvorením svojej prvej stanice v Malackách. ORLEN na slovenskom trhu v súčasnosti významne expanduje, keď aktuálne prevádzkuje už takmer 80 čerpacích staníc vrátane 30 samoobslužných staníc.

Súčasťou expanzie je posilnenie mediálnej prítomnosti na slovenskom trhu a snaha o zvýšenie povedomia o značke. ORLEN od začiatku mája komunikuje svoje aktivity na Slovensku priamo z Bratislavy prostredníctvom nového tlačového hovorcu.

Novým tlačovým hovorcom spoločnosti sa stal Tomáš Schügerl, ktorý uplynulých šesť rokov pôsobil na rovnakej pozícii v oblasti profesionálneho športu. Tomáš Schügerl je absolventom Ekonomickej univerzity v Bratislave, kde vyštudoval odbor Ekonomická teória a ekonomická žurnalistika, pričom má za sebou dlhoročnú prax z oblasti vzťahov s médiami a verejnosťou.

Tlačový hovorca siete ORLEN na Slovensku bude styčným bodom pre médiá a zároveň sprostredkovateľom informácií o aktivitách spoločnosti smerom k verejnosti.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách. Okrem palív Efecta s čistiacim účinkom ponúka ORLEN aj prémiové palivá Verva a široký sortiment občerstvenia v gastro koncepte Stop Cafe a vlastné tankovacie karty EASY a BUSINESS. Sieť prevádzkuje česká skupina ORLEN Unipetrol, ktorá je od roku 2005 súčasťou nadnárodnej skupiny ORLEN. Celkovo medzinárodná skupina ORLEN v súčasnosti prevádzkuje viac ako 3 000 čerpacích staníc v šiestich európskych krajinách – v Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Česku, Litve a na Slovensku. Do roku 2030 chce skupina ORLEN prevádzkovať 3 500 čerpacích staníc.

Značky: