Či už ide o leto, alebo jar, jeseň či zimu. Je úplne jedno, kedy sa to stane. Podstatné je, že sa to stane, že sa do toho pustíte.

V každom ročnom období si môžete nájsť ten správny čas na boj s prebytočnými kilami. Nie je to len o lete, keď odhaľujeme pod vplyvom horúceho počasia svoje krivky, týka sa to aj jesene či zimy, pretože pochváliť sa svojou vysnívanou postavou môžeme v ktoromkoľvek ročnom období. Kedykoľvek, keď sa rozhodneme, je ten správny čas na úpravu jedálnička.

Počas pekných dní sa poprechádzajme, počas škaredých vyskúšajme cvičenie vo vnútri. Jednoducho, keď sa nám chce trošku si zacvičme, ponaťahujme telo a zatočme s kilami navyše. Zároveň si však pritom si nemusíme odopierať sladkosti.

Súťažte o sladkú odmenu so značkou KetoMix, ktorá vás dovedie k vášmu ľahšiemu ja, alebo si len doplňte zásoby do svojho nízkosacharidového jedálnička so značkou DailyMix.

Je pravda, že si musíte počas keto diéty odoprieť všetko sladké? S KetoMixom sa toho rozhodne nemusíte báť, a navyše sa smelo môžete pustiť do chudnutia, kde sa „hrešiť môže“.  Sladké produkty od KetoMixu ako sú proteínové tyčinky, ovocné kokteily alebo čokoládová kaša sú toho dôkazom. Počas proteínovej chudnúcej kúry skvelo zasýtia a ich sladká chuť v ústach uspokojí vaše chuťové poháriky. Ak už máte čo to za sebou, čo sa týka ketózy a chudnutia, prešli ste si ťažším začiatkom, nesmiete sa toho vzdať. Doplňte si svoj nízkosacharidový jedálniček produktami značky DailyMix, ktoré sú rovnako sladké i dobré.

Počas ketogénnej diéty je nutné dodržiavať pravidelný režim a jesť päťkrát  denne v časovom intervale po troch hodinách. Pokiaľ vás teda kedykoľvek počas dňa prepadne chuť na niečo sladké, váš ďalší chod môže byť práve kokteil alebo palacinka. Napríklad banánovo-ovocná kaša alebo proteínový puding vás svojou chuťou zavedú do exotických sadov, zatiaľ čo nahromadené kilá pôjdu ľahko dole.

KetoMix funguje na jednoduchom a úplne prirodzenom biochemickom procese. Po troch dňoch, po kontrolovanom obmedzení príjmu sacharidov vo svojom jedálničku, sa vaše telo dostane do stavu, ktorý sa nazýva ketóza. Organizmus začne cukry nahrádzať ketónmi, ktoré si dokáže vyrobiť z nahromadených tukov v tele. Zhadzujete tak iba tuk a nie svalovú hmotu. Schudnete len to, čo vám v živote prekáža a navyše bez zbytočného hladovania.

Vďaka potrebe jesť päťkrát denne je takmer nemožné cítiť hlad, ako je tomu pri iných diétach. Počas proteínovej diéty sa budete cítiť príjemne sýty a sladkých chutí si tak užijete vrchovato. Počas celej keto diéty vám budú na stránke KetoMix k dispozícii skúsení výživoví poradcovia, ktorí radi kedykoľvek poradia a pomôžu vám určiť správny smer k novému životnému štýlu. Ak vás prepadne chuť na niečo „dobré“, môžete sa obrátiť na e-shop www.ketomix.sk a vybrať si medzi čokoládami alebo lieskovo-orieškovými krémami, po ktorých sa nemusíte báť kíl navyše 😊

Ak by ste chceli vyskúšať, čo KetoMix ponúka, čoskoro prinesieme na našom webe aj súťaž.

Článok bol pripravený v spolupráci so spoločnosťou KetoMix.

Značky: