Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kto povedal, že všetky bezdrôtové slúchadlá musia vyzerať rovnako?

Huawei ako popredná značka spotrebnej techniky nevyrába len produkty plné najnovších technológií, ale aj jedny z najštýlovejších. Obdarujte svojich blízkych alebo seba  luxusnými slúchadlami FreeBuds Lipstick alebo smart hodinkami Watch GT 3.

Najkrajší audio produkt, aký ste kedy videli

Bezdrôtové slúchadlá FreeBuds Lipstick Vás zaujmú svojím originálnym dizajnom a skutočnou ľahkosťou. Sú dodávané v pútavej červenej farbe a v puzdre s dizajnom rúžu pre vzhľad, ktorý je rovnako moderný, ako elegantný.

Slúchadlá sú ultraľahké – každé váži iba 4,1 g – a obsahujú 14,3 mm meniče, ktoré sa starajú o krištáľovo čistý zvuk vašej obľúbenej hudby. Vďaka technológií aktívneho potlačenia hluku (ANC) od Huawei, najlepšej vo svojej triede, budete môcť zabudnúť na rušivé vplyvy okolia.

Pôsobivé nabíjacie puzdro inšpirované rúžom je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s elegantným čierno-zlatým lemovaním, ktoré ľahko doladíte k akémukoľvek outfitu. Nie je to však len o vzhľade: puzdro tiež udržuje slúchadlá nabité, takže s ním slúchadlá vydržia až 22 hodín prehrávania hudby.

Štýl na vašom zápästí

Hľadáte módny doplnok, ktorý sa prispôsobí akejkoľvek príležitosti a outfitu? Už nemusíte! Hodinky Huawei Watch GT 3 sú nádherné, štýlovo vyzerajúce smart hodinky, ktoré sú dostupné v dvoch verziách – väčšej 46 a menšej 42 mm. Váš partner a vy ich budete môcť nosiť kdekoľvek. Ich nadčasový dizajn inšpirovaný klasickými hodinkami doplnený puzdrom s nehrdzavejúcej ocele môžu byť luxusnými hodinkami na večierkoch.

Zároveň im nechýbajú schopnosti profesionálneho športového trackera: dokážu sledovať viac ako 100 cvičení. Navyše sú vodotesné do hĺbky 50 metrov, čo znamená, že si ich môžete vziať napríklad aj do wellness. Navyše majú najlepšiu výdrž batérie vo svojej triede – až 14 dní na jedno nabitie, takže ak sa chystáte na víkend preč, nabíjačku môžete nechať doma.

Smart hodinky zo série GT 3 dokážu po pripojení cez Bluetooth prijímať hlasové hovory alebo upozornenia, čo vám umožní zostať v spojení, aj keď telefón nemáte práve po ruke. Zatiaľ čo verzia 46 mm je dostupná v striebornej farbe a s rôznymi druhmi remienkov, práve zlatý model GT 3 vo veľkosti 42 mm je ako stvorený na ženské zápästie, a svojim elegantným dizajnom vám vyrazí dych.

Viac ako len smartfón

V dnešnej dobe nestačí, aby bol smartfón výkonný, musí tiež dobre vyzerať a pohodlne padnúť do ruky. Najnovší rad Huawei P50 opäť posúva túto víziu na novú úroveň.

Huawei P50 Pocket je skladací smartfón, ktorý vám umožní využívať výhody telefónu s veľkou obrazovkou vo vreckovom balení. Inšpirovaný haute couture, prichádza v opulentnej zlatej a žiarivo bielej farbe, pričom každá z nich má jedinečný dizajn textúry, ktorý môžete nielen vidieť, ale aj cítiť. Zlatá prémiová edícia obsahuje zložité vzory renomovanej holandskej dizajnérky Iris Van Herpen, zatiaľ čo biela verzia zaujme trblietavou textúrou, pripomínajúcou stenu vykladanú diamantmi.

Po otvorení a pri použití ponúka P50 Pocket 6,9 palcovú obrazovku v neuveriteľne tenkom 7,2 mm ráme a po zatvorení pripomína luxusné kompaktné kozmetické zrkadielko, ktoré sa ľahko zmestí do každej kabelky alebo do vrecka.

Ak hľadáte smartfón tradičnej konštrukcie, ktorý nerobí kompromisy v žiadnom smere, je pre vás určený Huawei P50 Pro. Ten je pokračovateľom tradície vynikajúcej kvality fotiek radu Huawei P, a to vďaka špičkovému fotosystému Ultra Spectrum Camera Matrix, umiestnenému v dvoch veľkých symetrických kruhoch.

Ak teda chcete najvyšší výkon novej vlajkovej lode smartfónu v elegantnom balení spolu s najlepším výkonom fotoaparátu na trhu, s P50 Pocket alebo P50 Pro určite nespravíte krok vedľa.

Valentínska ponuka darčekov

Huawei pripravil pre fanúšikov značky Valentínsku akciu so zľavami až do 33 %. Telefóny, tablety či príslušenstvo ku nim je možné zakúpiť za výhodnejšie ceny vo viacerých obchodoch, a to až do 20. februára 2022.

Pri kúpe vlajkových smartfónov u operátorov Orange a Telekom teraz navyše získate hodnotné bonusy.Pri kúpe P50 Pro v Orange získate ako bonus slúchadlá Huawei FreeBuds 4i v hodnote 79 eur. Pre nových majiteľov skladacieho modelu P50 Pocket je pripravený bonus v podobe prémiových slúchadiel Huawei FreeBuds Lipstick v hodnote 215 eur. Akcia platí do 31. marca 2022 alebo do vypredania zásob. V Telekome k modelu P50 Pro dostanete hodinky Huawei Watch GT 3 v hodnote 269 eur. Ak si zakúpite P50 Pocket, získate k nemu slúchadlá Huawei FreeBuds Lipstick v hodnote 215 eur. Ponuka platí do 31. marca 2022 alebo do vypredania zásob.

Zdroj: Huawei

Značky: